Λένα Δροσάκη: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του γιου της - Που βρισκόταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Στιγμές ευτυχίας για την ηθοποιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τα γενέθλια του γιου της, Αναστάση γιόρτασε στις 18/8 η Λένα Δροσάκη με ένα όμορφο πάρτι που έδωσαν το παρών φίλοι και συγγενείς. Ο μικρός έγινε τριών ετών και η μαμά τους έπλεε σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας με τον γιο της αγκαλιά.

Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αρχικά με τις δίκες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, πατέρα του παιδιού της, κατάφερε να χαμογελάει ξανά (δείτε φωτογραφία της με μαγιό).

Το πάρτι της Λένας Δροσάκη για τα γενέθλια του γιου της

Για τα γενέθλια του Αναστάση, οργάνωσε ένα πάρτι άκρως καλοκαιρινό με θέμα τoυς σούπερ ήρωες που όπως φαίνεται είναι ο αγαπημένος του ήρωας. Μπαλόνια και παιχνίδι ήταν στολισμένα παντού.

Στις αναρτήσεις που έγιναν στα social media, δεν είδαμε πουθενά τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ο οποίος μπορεί να βρισκόταν στις Αθήνα, αφού έδινε παραστάσεις στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.

Λένα Δροσάκη γιος γενέθλια

Λένα Δροσάκη διακοπές

Λένα Δροσάκη γιος

Η αναφορά της στο διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες γιατί ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από το παιδί, ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.