Στο Λαϊκό νοσοκομείο εξουθενωμένη η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή - Τι της συνέβη (Φωτογραφία)

Η διάγνωση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Αρκετά δυσάρεστα φαίνεται πως θα κλείσει το καλοκαίρι του 2023 για την πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Όντας άκρως ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πριν από κάποιες ώρες η Σταυρούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που την «βασανίζει» και θα την «βασανίζει» για λίγες ακόμα ημέρες.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή θετική στον κορωνοϊό

Πιο συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε από το παιχνίδι), όπως θα δείτε και παρακάτω, δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία, στην οποία αρχικά έδειχνε πως έχει πυρετό ενώ λίγες ώρες αργότερα ανέβασε ακόμα μια που την έδειχνε στο νοσοκομείο.

Οι αναρτήσεις της

Στο Λαϊκό νοσοκομείο εξουθενωμένη η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή - Τι της συνέβη (Φωτογραφία)

Στο Λαϊκό νοσοκομείο εξουθενωμένη η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή - Τι της συνέβη (Φωτογραφία)

Ενώ λίγο αργότερα, μετά την σωρεία μηνυμάτων που έλαβε δημοσίευσε κι ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μετά τη φωτογραφία που έβαλα η αλήθεια είναι ότι έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα. Από ότι φαίνεται έχω covid. Έκανα 39 πυρετό σήμερα το πρωί και γενικά δεν πέφτει ο πυρετός μου. Μειώνεται λίγο, αλλά δεν πέφτει. Από ότι φαίνεται κόλλησα γιατί τόσο καιρό ταλαιπωρούμαι από αυτό τον βήχα και επειδή ο οργανισμός μου ήταν πολύ εξουθενωμένος γιατί δεν κοιμόμουν και καλά, δεν μπορούσα να κοιμηθώ γενικά καθόλου εδώ και περίπου 10 μέρες από ότι φαίνεται κόλλησα τώρα αυτές τις ημέρες. Ξεκινάει η καραντίνα, πρώτη μέρα στο σπίτι. Θα σας έχω ενήμερους»

Η εξομολόγησή της στο YOU

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πριν από λίγο καιρό άνοιξε την καρδιά της στο YOU και απάντησε σε όσα ακούστηκαν τους τελευταίους μήνες για εκείνη, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς και για το διαζύγιό της μετά από μόλις τρεις μήνες γάμου.

Ποιους είχες στο μυαλό σου, όσο βρισκόσουν στον Άγιο Δομίνικο;

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, προσπαθούσα γενικά να μην σκέφτομαι πολύ την έξω ζωή μου γιατί δεν κάνει καλό. Σίγουρα σκεφτόμουνα τους γονείς μου, τους φίλους μου, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου... Αυτοί μου έδιναν κουράγιο, και μου έδιναν δύναμη να συνεχίσω, επειδή πίστευαν σ' εμένα.

Πέρσι σε μία αντίστοιχη φωτογράφιση καθόταν ένας άνθρωπος δίπλα σου, ο πρώην σύζυγός σου. Για ποιο λόγο δεν είναι εδώ σήμερα;

Κάποιες φορές η ζωή στα φέρνει με τρόπο που δεν το περιμένεις, σου παίζει περίεργα παιχνίδια. Εν τέλει καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα και δεν έχουμε τα ίδια «θέλω». Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Αυτό δεν το περιμένατε πριν γίνει ο γάμος; Έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες;

Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν πολύ συχνά. Αν... διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξή της εδώ.