Η φωτογραφία - ντροπή του Βασίλη Καρρά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Κινείται νομικά ο τραγουδιστής

Δείτε την εδώ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο» δηλώνει ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου στο thesstoday.gr, και παίρνει θέση για μια μονταρισμένη φωτογραφία του που κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, μια σελίδα το Facebook χρησιμοποιεί μια φωτογραφία του τραγουδιστή καθώς και το όνομά του για να προμοτάρει ένα προϊόν αδυνατίσματος! Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, έκαναν μοντάζ βάζοντας στα χέρια του το επίμαχο σκεύασμα και γράφοντας από κάτω ότι αυτό κάνει θαύματα σε χρόνο ρεκόρ. Ο τραγουδιστής ενημερώθηκε και μέσω του δικηγόρου του έστειλε μήνυμα, για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η απάντηση του Βασίλη Καρρά

Δείτε επίσης: Ξύλο και μπουνιές στην συναυλία του Βασίλη Καρρά - «Έλα ρε παιδιά, έλεος» φώναζε ο τραγουδιστής

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο. Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», δήλωσε ο τραγουδιστής μέσω του δικηγόρου του.

Η μονταρισμένη φωτογραφία

Φωτογραφία - ντροπή του Βασίλη Καρρά κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Κινείται νομικά ο τραγουδιστής

το νέο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Καρρά

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, την περίοδο της καραντίνας ο τραγουδιστής ασχολήθηκε με την γη και όχι ερασιτεχνικά. Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ο παράγει τα δικά του προϊόντα τα οποία και πουλάει. Η "Φάρμα Καρρά" ξεκίνησε το 2020 και βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου.

Το καμάρι του Βασίλη Καρρά είναι το ελαιόλαδό του που έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς και είναι γνωστό για την γεύση και τα οφέλη για την υγεία. Μάλιστα, θα ξεκινήσει εξαγωγές και συγκεκριμένα στην Αμερική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, έχει αναθέσει τα διαδικαστικά σε αρμόδιους για να υλοποιήσουν τον στόχο του.

Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει πως όλα τα προϊόντα που προσφέρει η φάρμα του έχουν παραχθεί με οικολογικές μεθόδους, χωρίς τη χρήση βλαβερών χημικών παρασκευασμάτων.

Στη "Φάρμα Καρρά" παράγονται, επίσης ελιές, καρύδια, πιπεριές, κεράσια, σταφύλια και σύκα. Μάλιστα, μπορεί να γίνει τέλεση γάμου ή βάφτισης, στο μικρό κτιστό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.