Ξύλο και μπουνιές στην συναυλία του Βασίλη Καρρά - «Έλα ρε παιδιά, έλεος» φώναζε ο τραγουδιστής

Η σκηνή μετατράπηκε σε... ρινγκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξύλο και μπουνιές στην συναυλία του Βασίλη Καρρά - «Έλα ρε παιδιά, έλεος» φώναζε ο τραγουδιστής

Σε ρινγκ μετατράπηκε όπως φαίνεται η συναυλία του Βασίλη Καρρά στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, καθώς την ώρα που ο τραγουδιστής ερμήνευε τις επιτυχίες του, θαμώνες του μαγαζιού ξεκίνησαν να παίζουν ξύλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, όταν ο Βασίλης Καρράς τραγουδούσε το «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω», ξέσπασε ένας άγριος καυγάς, με μερικούς ομογενείς να παίζουν ξύλο και να δίνουν μπουνιές μεταξύ τους. Τότε, ο Βασιλής Καρράς -που πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο- σταμάτησε να τραγουδάει, ζητώντας να σταματήσουν, λέγοντας: «Έλα ρε παιδιά, έλεος».

Εκείνοι όμως αγνόησαν τον τραγουδιστή και συνέχισαν εν μέσω κραυγών και ουρλιαχτών να χτυπιούνται, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και με παρέμβαση άλλων θαμώνων, το ξύλο σταμάτησε και δεν δόθηκε συνέχεια.

Άγριο ξύλο στην συναυλία του Βασίλη Καρρά

Επέστρεψε στην πίστα με πεταλούδα στο χέρι - Τα λόγια στους γιατρούς

Η περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Καρρά έγινε γνωστή καθώς όχι μόνο απουσίασε από το νυχτερινό κέντρο, που τραγουδούσε αλλά χρειάστηκε και να νοσηλευτεί. Ο τραγουδιστής έμεινε λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία του.

Αφού λοιπόν, έκανε αυτή τη μικρή παύση από τα επαγγελματικά του, αποφάσισε πολύ γρήγορα να επιστρέψει στο κέντρο διασκέδασης καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr δεν θέλει να «κρεμάσει» το προσωπικό, που εργάζεται στο μαγαζί αλλά και τον κόσμο, που έχει κλείσει τραπέζι για να τον απολαύσει. Σοκαριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι ο Καρράς όχι μόνο τραγούδησε αλλά τον είδαν να έχει πεταλούδες στο χέρι του.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.