«Κατάντια! Είστε και μητέρα, συγχαρητήρια» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με μπικίνι

Έξαλλοι οι ακόλουθοί της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει έναν πολύ "μεγάλο" λογαριασμό στο Instagram, καθώς έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό όλα αυτά τα χρόνια, με τους ακόλουθούς της να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Οι δημιουργικές φωτογραφίες, τα βίντεο, αλλά και η συνεχής της αλληλεπίδραση με το κοινό είναι κάποιοι από τους λόγους που έχει καταφέρει να επιτύχει όσον αφορά στα social media.

Όσο "καλό" και υποστηρικτικό κι αν είναι όμως το κοινό της, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στο στόχαστρο ορισμένων ανθρώπων, οι οποίοι δεν έχουν παραλείψει να αφήσουν κάποιο πικρόχολο σχόλιο σε κάποια ανάρτησή της. Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, δέχθηκε "επίθεση", ύστερα από φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια και το μπικίνι της.

Δείτε επίσης: Δύο σαλόνια, τζάκι και πράσινο κήπο με κούνιες για τα παιδιά - Το υπερσύγχρονο διώροφο σπίτι Οικονομάκου και Μιχόπουλου

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πολλοί, δηλαδή, ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως ήταν προκλητική και πως ήταν κάτι αχρείαστο στο feed τους, ενώ υποστήριξαν πως ήταν κάτι απρεπές για μία μητέρα δύο παιδιών.

Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφία μπικίνι
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Οικονομάκου κράξιμο

Οικονομάκου κράξιμο σε φωτογραφία

Οικονομάκου σχόλια

Οικονομάκου αρνητικά σχόλια

Οικονομάκου άσχημα σχόλια

"Έσπασε" τη σιωπή της για τις πλαστικές

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο και, πέρα από την αποκάλυψη που έκανε για την ψυχοθεραπεία και τις κρίσεις πανικού, αναφέρθηκε και σε ένα άλλο θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο και δεν είναι άλλο από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η ηθοποιός, παρόλο που τα μυστικά ομορφιάς της είναι αστεία όπως λέει και η ίδια (δείτε τα εδώ), έχει λαμπερή και λεία επιδερμίδα και φαίνεται πως ο χρόνος δεν την αγγίζει. Έχει κάνει, λοιπόν, κάτι στο πρόσωπό της; Απάντησε αναλυτικά και εξήγησε ποια είναι η γενικότερη άποψή της επί του θέματος.

Υπάρχουν πολλές συνάδελφοί σου που έχουν παραδεχτεί τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους, εσύ αν έκανες κάτι, θα το έλεγες;

Πολύ καλά κάνουν και το παραδέχονται οι συνάδελφοι. Δεν το βρίσκω κακό να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και να βελτιώνεις την εικόνα σου. Όπως νιώθει ο καθένας. Εγώ το χειροκροτώ που το λένε δημόσια. Πρέπει να κάνουμε πράγματα στη ζωή μας για να νιώθουμε άνετα με την εικόνα μας. Χωρίς βέβαια υπερβολές και ακρότητες.