Τα "καυτά" φιλιά στη θάλασσα και οι αγκαλιές με τη μικρή Ελένη - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές του Ρέμου με την Μπόσνιακ στη Μύκονο

Δεν "ξεκολλάνε"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος επέλεξαν τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την κόρη τους, Ελένη. Καθημερινά πηγαίνουν για μπάνιο στην παραλία και τα βράδια βγαίνουν βόλτες στα στενά του νησιού, απολαμβάνοντας το ωραίο φαγητό και το τοπίο και μέσα από τα social media τους μοιράζονται ορισμένα στιγμιότυπα από αυτά, ξετρελαίνοντας τους ακόλουθούς τους.

Το μοντέλο, μάλιστα, την Δευτέρα 21/8 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία, όπου βρίσκονται ξαπλωμένοι στην ξαπλώστρα του ξενοδοχείου όπου μένουν, δίπλα στην πισίνα, και είναι αγκαλιασμένοι σφιχτά.

Δείτε επίσης: Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά - Το βίντεο της Υβόννης Μπόσνιακ με τις "ζήλιες" για τον Αντώνη Ρέμο

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ με την κόρη τους στη Μύκονο

«Το σπίτι δεν είναι κάποιο μέρος, είναι συναίσθημα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Υβόννη Μπόσνιακ Ρέμος Ελένη αγκαλιά
Instagram / Υβόννη Μπόσνιακ

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr ωστόσο, εντόπισε το ζευγάρι μαζί με το παιδί τους σε γνωστή παραλία του νησιού και τους απαθανάτισε σε μοναδικές στιγμές τους, με τους γονείς να αδιαφορούν για τις κάμερες, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με χαμόγελο, συνεχίζοντας κανονικά τις συζητήσεις τους, τα "πειράγματα" και τα τρυφερά τους τετ α τετ στο νερό, όπως και τα παιχνίδια με την κόρη τους, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ.

Εκείνη φορούσε ένα μπεζ μπικίνι, με στράπλες σουτιέν, μονόχρωμο, αναδεικνύοντας την σιλουέτα της, χωρίς να λείπουν τα αξεσουάρ, όπως είναι τα γυαλιά ηλίου και τα σκουλαρίκια, ενώ ο τραγουδιστής φορούσε μαύρη μπλούζα και λουλουδάτο μαγιό.

Υβόννη Μπόσνιακ Ελένη

Μπόσνιακ Ρέμος παραλία

Μπόσνιακ Ρέμος  Μύκονος

Μπόσνιακ Ρέμος φιλί

Μπόσνιακ Ρέμος θάλασσα

Μαμά και κόρη έκαναν χαμό με τα παιχνίδια τους στα σοκάκια

Όπως θα δείτε, επίσης, στο βίντεο του Πέτρου Νάζου, η Υβόννη, σε νυχτερινή τους έξοδο, είχε διάθεση για παιχνίδια με την κόρη της αφού την “φόρτωσε” στην πλάτη της αποδεικνύοντας ότι είναι ακομπλεξάριστη μαμά και δεν της χαλάει κανένα χατίρι.

Το πρώην μοντέλο είναι από τις πιο εντυπωσιακές μαμάδες της ελληνικής showbiz, γεγονός που έχει αποδείξει και η πρόσφατη εμφάνιση της στην παραλία με την κοιλιά της τέρμα επίπεδα και καλλίγραμμα πόδια - δείτε εδώ βίντεο.