Μαυρισμένοι και τρελά ερωτευμένοι στα Κύθηρα - Η σπάνια φωτογραφία της Αφροδίτης Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα

Όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αφροδίτη Σκαφίδα / Πύρρος Δήμας
Instagram / Αφροδίτη Σκαφίδα / Πύρρος Δήμας

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι τρελά ερωτευμένη με τον Πύρρο Δήμα και δεν το κρύβει. Παρόλο που δεν πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις ή αναρτήσεις στα social media τους, "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο και από τη στιγμή που βρέθηκαν η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη χαμόγελα.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και επέλεξαν ως προορισμό τους τα Κύθηρα. Η αθλήτρια, λοιπόν, δημοσίευσε μετά από πολύ καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία από το κάστρο στη χώρα του νησιού, με τους δυο τους να είναι φουλ μαυρισμένοι και χαλαροί.

Δείτε επίσης: Ερωτευμένοι στα στενά της Σαντορίνης - Αφροδίτη Σκαφίδα & Πύρρος Δήμας σε τρυφερά τετ α τετ στην βραδινή τους έξοδο

Η φωτογραφία τις Αφροδίτης Σκαφίδα από τις διακοπές της με τον Πύρρο Δήμα στα Κύθηρα

«Εσύ και εγώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η ίδια.

Αφροδίτη Σκαφίδα Πύρρος Δήμας διακοπές
Instagram / Αφροδίτη Σκαφίδα

Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη

Ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day, την Πέμπτη 20/10/22 και μίλησαν αναλυτικά για την σχέση τους και τις δυσκολίες που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δυο τους προτιμούν να παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και οι φωτογραφίες τους από εξόδους τους είναι σπάνιες, ωστόσο αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται και μέσα από τα λόγια τους φαίνεται πως είναι ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό.

«Και εγώ και η Αφροδίτη σαν αθλητές αυτό πρεσβεύουμε. Θέλουμε να δώσουμε στη νέα γενιά τα φώτα μας από τις εμπειρίες μας. Ξεκίνησα δειλά δειλά να γράψω την αυτοβιογραφία μου και όλο το βιβλίο έχει δυνατά σημεία και δυσκολίες όπως και τα παιδικά μου χρόνια. Όπως ήταν η μετάβαση μου στην Ελλάδα. Τα πιο δύσκολα είναι οι απώλειες οι οποίες είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχα απανωτές απώλειες. Το πατέρα μου τον έχασα το 2017, το 2018 έχασα τη σύζυγο μου και πέρυσι έχασα τη μητέρα μου. Δύσκολα πράγματα τα οποία να μην τύχουν σε κανέναν».

«Δόξα τω Θεώ με την Αφροδίτη είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Στο Survivor πήρα μέρος περισσότερο για να μπορέσουν να ταυτιστούν τα παιδιά με τη δική μου καριέρα. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει προτάσεις για το All Star σε πάρα πολλούς παίκτες και θα δούμε».