Ερωτευμένοι στα στενά της Σαντορίνης - Αφροδίτη Σκαφίδα & Πύρρος Δήμας σε τρυφερά τετ α τετ στην βραδινή τους έξοδο

Η ανάρτηση "φωτιά" στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αφροδίτη Σκαφίδα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star βρέθηκε κατευθείαν στην αγκαλιά του αγαπημένου της Πύρρου Δήμα, ο οποίος την στήριζε όλους αυτούς τους μήνες και την περίμενε καρτερικά. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια μαζί και δηλώνουν κάθε φορά όλο και πιο ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται άλλωστε σε κάθε τους έξοδο και ανάρτηση.

Το ζευγάρι, μάλιστα, αποφάσισε να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τον καλύτερο τρόπο, καθώς λίγες ημέρες μετά την αποβολή της και αφού πέρασαν το Πάσχα στην Αθήνα (δείτε εδώ τις τρυφερές τους αναρτήσεις), σάλπαραν με προορισμό την Σαντορίνη (δείτε εδώ με ποια πρώην παίκτρια του ριάλιτι συναντήθηκαν) και σε μία από τις βραδινές τους βόλτες πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό, με την πρωταθλήτρια να ανεβάζει την στιγμή τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας πολλά like και σχόλια.

Ερωτευμένοι στα στενά της Σαντορίνης η Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας

«Στην αγκαλιά σου, είμαι ακριβώς εκεί που θέλω», έγραψε στην λεζάντα η ίδια.

Αφροδίτη Σκαφίδα Πύρρος Δήμας Σαντορίνη
Instagram / Αφροδίτη Σκαφίδα

Πόσα χρήματα πήρε μετά το Survivor All Star

Η 5η κατά σειρά αποβολή από το Survivor All Star - κι ελπίζουμε η τελευταία - για την φετινή σεζόν ήταν αυτή της Αφροδίτης Σκαφίδα! Η αθλήτρια του στίβου, όπως αποδείχθηκε από το βίντεο που κυκλοφόρησε (δείτε το εδώ) επιβίωνε στο ριάλιτι αντοχής του ΣΚΑΙ παραβαίνοντας τους κανόνες.

Με λίγα λόγια έτρωγε κρυφά κι αφού η παραγωγή το ανακάλυψε, προσπερνώντας την φιλία που έχει με τον Ατζούν κι αφού δεν μπορούσε να μην τηρήσει τη συμφωνία που είχε κάνει εξ' αρχής με όλους τους συμμετέχοντας, την έδιωξε.

Μπορεί, λοιπόν, να μην έχει πατήσει ακόμα το πόδι της Ελλάδα αλλά η πληρωμή της από την εταιρεία παραγωγής έχει δρομολογηθεί και θα είναι... μεγάλη!

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το ότι, δηλαδή, ο κάθε παίκτης λαμβάνει την εβδομάδα 5.000 ευρώ, με πρόχειρους υπολογισμούς η Αφροδίτη για τον καιρό που έκατσε στον Άγιο Δομίνικο θα λάβει το ποσό των 70.000 ευρώ! Not bad...