Στη Σαντορίνη με τον Πύρρο Δήμα, η Αφροδίτη Σκαφιδά - Με πρώην παίκτρια Survivor all star στην παρέα τους

Ποια λέτε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αφροδίτη Σκαφιδά και ο Πύρρος Δήμας μετά τους μήνες, που έμειναν χωριστά λόγω της συμμετοχής της πρώτης στο Survivor all star είναι και πάλι μαζί στην Ελλάδα, καλύπτοντας το χαμένο χρόνο.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η αθλήτρια αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, μετά από ενημέρωση, που είχε η παραγωγή, πως η πρώην παίκτρια έτρωγε παράνομα στη ζούγκλα.

Η ίδια δε μπορεί να μην παραδεχτεί την πράξη της μιας και υπάρχει βίντεο (δείτε το εδώ)! Βασισμένη στην παράβασή της αυτή μάλιστα η Σφαφιδά κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα τρολάρει με τον τρόπο της την παραγωγή (δείτε εδώ).

H απόδραση της Αφροδίτης Σκαφιδά με τον Πύρρο Δήμα

Σε κάθε περίπτωση, η Αφροδίτη αφήνει πίσω της τα άσχημα και μάλιστα αυτές τις ημέρες βρίσκεται με τον καλό της, Πύρρο Δήμα στη Σαντορίνη και μαζί στην παρέα τους είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου!

Σκαφιδά - Πύρρος

Η αμοιβή της Αφροδίτης Σκαφίδα από το Survivor All Star

Η 5η κατά σειρά αποβολή από το Survivor All Star - κι ελπίζουμε η τελευταία - για την φετινή σεζόν ήταν αυτή της Αφροδίτης Σκαφίδα! Η αθλήτρια του στίβου, όπως αποδείχθηκε από το βίντεο που κυκλοφόρησε, επιβίωνε στο ριάλιτι αντοχής του ΣΚΑΙ παραβαίνοντας τους κανόνες.

Σε ότι αφορά την αμοιβή της και με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το ότι, δηλαδή, ο κάθε παίκτης λαμβάνει την εβδομάδα 5.000 ευρώ, με πρόχειρους υπολογισμούς η Αφροδίτη για τον καιρό που έκατσε στον Άγιο Δομίνικο θα λάβει το ποσό των 70.000 ευρώ! Not bad...