Survivor all star: Έτρωγε πίτσα και έριχνε σπόντες στην παραγωγή - Η 1η αντίδραση της Σκαφιδά μετά την αποβολή της (Βίντεο)

Αρκετά ειρωνική

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Έτρωγε πίτσα και έριχνε σπόντες στην παραγωγή - Η 1η αντίδραση της Σκαφιδά μετά την αποβολή της (Βίντεο)

Η Αφροδίτη Σκαφιδά αποβλήθηκε από το Survivor all star - καθώς κυκλοφόρησε βίντεο με εκείνη να τρώει στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου - πλέον είναι ξανά στην Ελλάδα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Η αθλήτρια έχει κρατήσει ταπεινή στάση και δεν έχει βγει να κάνει για την ώρα δηλώσεις κατά της παραγωγής, ωστόσο την Τετάρτη 19/4 κυκλοφόρησε ένα story στο instagram, από το οποίο βγαίνει η πικρία της.

H σπόντα της Αφροδίτης Σκαφιδά μετά την αποβολή της από το Survivor all star

Πιο αναλυτικά, η ίδια βρισκόταν σε ένα σπίτι με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και άλλους φίλους, με τη Σκαφιδά να τρώει πίτσα, ''πετώντας'' εμφανώς σπόντες λέγοντας: «Να φάω τώρα ή μας βλέπουν;».

Η αμοιβή της Αφροδίτης Σκαφίδα από το Survivor All Star

Η 5η κατά σειρά αποβολή από το Survivor All Star - κι ελπίζουμε η τελευταία - για την φετινή σεζόν ήταν αυτή της Αφροδίτης Σκαφίδα! Η αθλήτρια του στίβου, όπως αποδείχθηκε από το βίντεο που κυκλοφόρησε, επιβίωνε στο ριάλιτι αντοχής του ΣΚΑΙ παραβαίνοντας τους κανόνες.

Σε ότι αφορά την αμοιβή της και με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το ότι, δηλαδή, ο κάθε παίκτης λαμβάνει την εβδομάδα 5.000 ευρώ, με πρόχειρους υπολογισμούς η Αφροδίτη για τον καιρό που έκατσε στον Άγιο Δομίνικο θα λάβει το ποσό των 70.000 ευρώ! Not bad...