Άφησε μούσια, μαλλιά και άλλαξε όνομα - Η νέα ζωή του εγγονού του Ανέστη Βλάχου ως μοναχός (Φωτογραφίες)

Είναι κανονικά ενεργός στο Instagram του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άφησε μούσια, μαλλιά και άλλαξε όνομα - Η νέα ζωή του εγγονού του Ανέστη Βλάχου ως μοναχός (Φωτογραφίες)

Ο Ανέστης Βλάχος τα τελευταία χρόνια της ζωής του έδειχνε έντονα την αγάπη του προς τον Θεό, ωστόσο πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε στην οικογένειά του πως αποφάσισε να γίνει μοναχός.

Δείτε επίσης: «Δεν είχα λόγο να τον μεταπείσω» - Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του, Ηρακλή

Άλλαξε, λοιπόν, και την εμφάνισή του, άφησε μούσια και μακριά μαλλιά και πλέον μέσα από τις συνεντεύξεις που παραχωρεί, αλλά και από το προφίλ του στο Instagram μιλά για τον Χριστό και τα διδάγματά του. Μάλιστα, πλέον έχει άλλο όνομα. Λέγεται πάτερ Αυγουστίνος.

Το νέο όνομα και η εικόνα του Ανέστη Βλάχου μετά την απόφασή του να γίνει μοναχός

«Διάκονος των ουρανίων, αγίων, φρικτών Του Χριστού μυστηρίων, στο αγαπημένο μου χωριό, με το οποίο με συνδέουν οι πιο γλυκές παιδικές αναμνήσεις!

Δόξα Τω Θεώ πάντων ένεκεν!
Καλή Κυριακή σε όλες και όλους!», έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση.

Ανέστης Βλάχος
Instagram / Ανέστης Βλάχος

Ανέστης Βλάχος μοναχός
Instagram / Ανέστης Βλάχος

Ανέστης Βλάχος εκκλησία
Instagram / Ανέστης Βλάχος

Ανέστης Βλάχος νέο όνομα
Instagram / Ανέστης Βλάχος

Ανέστης Βλάχος ράσα
Instagram / Ανέστης Βλάχος

Θρίλερ με την διαθήκη του παππού του

Θρίλερ επικρατεί με την διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, λίγους μήνες μετά το θάνατο του. Πρόκειται να ανοιχτεί στις 24 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που έχει στα χέρια της η εφημερίδα Espresso, με αριθμό πινακίου 28.

Λίγες ημέρες πριν γίνει αυτό ωστόσο, ο γιος του ηθοποιού - που είναι σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή του - αποκάλυψε πως δεν γνώριζε για την διαθήκη, που κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ τον οποίο δεν γνωρίζει κανένα μέλος της οικογένειας.

«Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η διαθήκη του πατέρα μου κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατό του στις 2 Σεπτεμβρίου, και ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειας. Η διαθήκη κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ, με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου» είναι η αντίδραση του γιου του Ηρακλή.

Θρίλερ με το άνοιγμα της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γιος του όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξη της διαθήκης έμεινε έκπληκτος πως ένας άνθρωπος σαν τον πατέρα του που ποτέ δεν έδινε σημασία στα περιουσιακά έχει κάνει διαθήκη αλλά δεν έχει καταθέσει τίποτα στο Υποθηκοφυλακείο της Δράμας που να σχετίζεται με περιουσία και ακίνητα.