«Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου» - Party έκπληξη με δύο τούρτες και καπνογόνα ετοίμασε ο Λάζαρης για την Δανάη Παππά

Η αντίδρασή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Παππά
Instagram / Δανάη Παππά

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (21/8) για την Δανάη Παππά, καθώς πρόκειται για την ημέρα των γενεθλίων της. Οι εορτασμοί, ωστόσο, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 20/8, με την ηθοποιό να μην γνωρίζει τι την περίμενε.

Ο καλός της, Λάμπρος Λάζαρης, και οι φίλοι της, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελένη Τσολάκη, είχαν οργανώσει ολόκληρο party έκπληξη για τα 27α γενέθλιά της. Μόλις, λοιπόν, άλλαξε η μέρα, εμφανίστηκαν μπροστά της δύο τούρτες και άνοιξαν καπνογόνα σε ροζ χρώμα γεμίζοντας την ατμόσφαιρα γύρω της, δημιουργώντας ένα πανέμορφο τοπίο.

Δείτε επίσης: Full in love στο Μεγανήσι Δανάη Παππά & Λάμπρος Λάζαρης - Σκαφάτες διακοπές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου

Οι ευχές και η έκπληξη του Λάμπρου Λαζαρη για τα γενέθλια της Δανάης Παππά

Ο σύντροφός της, μάλιστα, πέρα από όσα μπορεί να της ευχήθηκε κατ' ιδίαν, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με τον πιο όμορφο τρόπο: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μούτσο που θα μπορούσα να είχα βρει στη ζωή μου... ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου και μεγαλώνουμε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες τους.

Είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς

Στην καλύτερή τους φάση βρίσκονται αυτή την περίοδο η ηθοποιός του «Σασμού» Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης, με... απόδειξη τα πρόσφατα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Το φουλ ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Vox, να απολαμβάνει τις ερωτικές επιτυχίες της Νατάσας Μποφίλιου και να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα των υπόλοιπων θαμώνων του νυχτερινού κέντρου. Άλλωστε εδώ και καιρό χαίρονται τον έρωτά τους δημόσια, όπως και το συγκεκριμένο βράδυ, που είχε πολλά χαμόγελα και τρυφερά φιλιά, με τη γοητευτική ηθοποιό να ψιθυρίζει γλυκά στο αυτί του αγαπημένου της και να χάνεται στην αγκαλιά του.

Όσο περνούν τα χρόνια -συμπληρώνουν τέσσερα μαζί- η σχέση τους δυναμώνει και βρίσκονται όλο και πιο κοντά, όπως αναφέρουν και άνθρωποι που τους γνωρίζουν πολύ καλά. Οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο σύντομα να επισφραγίσουν αυτό τον έρωτα με τον ερχομό ενός παιδιού. «Είμαι έτοιμη θεωρώ να γίνω μαμά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Δανάη και μένει να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για το ζευγάρι, με αυτό το ειδύλλιο, πάντως, να εξελίσσεται με τους καλύτερους οιωνούς!

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς - Αποκλειστικές φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς - Αποκλειστικές φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο