Σοκαριστικό σκηνικό στο σπίτι του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά (Βίντεο)

Βούτηξε στην πισίνα ο Ολυμπιονίκης να σώσει την ψησταριά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σοκαριστικό σκηνικό στο σπίτι του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά (Βίντεο)

Ένα ακραίο σκηνικό εκτυλίχθηκε την Δευτέρα 21/8 στο σπίτι του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά στην Αττική, καθώς εξαιτίας των πολύ δυνατών ανέμων, η ψησταριά που είχαν τοποθετήσει στον κήπο τους, σύρθηκε μέχρι που έπεσε στην πισίνα και βυθίστηκε.

Μόλις το κατάλαβαν, ο Ολυμπιονίκης βούτηξε στο νερό προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο για να την σηκώσει, διότι είναι πολύ βαριά, μέχρι που τα κατάφερε και την τράβηξαν έξω από το νερό ο πατέρας της τραγουδίστριας, Λευτέρης Πανταζής και μία φίλη του ζευγαριού. Η Κόνι Μεταξά βιντεοσκοπούσε ολόκληρη τη διαδικασία δημοσιεύοντας την στο προφίλ της στο Tik Tok (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το υπόλοιπο σπίτι).

Το "ατύχημα" στο σπίτι της Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Δείτε επίσης: «Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των...» - Η ζωή του Μάριου Καπότση ένα χρόνο μετά τον γάμο με την Κόνι Μεταξά

Το βίντεο από τη στιγμή που η Κόνι έπεσε και χτύπησε στην Κρήτη

Στην Κρήτη πέρασε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου η Κόνι Μεταξά με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μάριο Καπότση κρατώντας ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το instagram για το πως γεμίζαν την ημέρα τους στο νησί.

Μέσα από ένα story, που έκανε η Κόνι την Τετάρτη 2/8 έκανε γνωστό, πως είχε ένα ατύχημα στην πισίνα την ώρα, που συγκεκριμένα έβγαζε ένα βίντεο με το κινητό της. Αν κρίνουμε από την εικόνα της την ώρα, που μιλάει στο βίντεο δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Όπως όμως ανέφερε η Μεταξά χτύπησε για τα καλά με τη μέση, το πόδι της και το χέρι της (δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην Πάρο).

«Ανεβάζω στόρι με τον Μάριο και μετά από κυριολεκτικά 3 λεπτά, τρώω την μεγαλύτερη σαβούρα της ζωής μου στην πισίνα και χτυπάω, πόδι, χέρι και μέση. Ωραία;», ανέφερε η Κόνι Μεταξά.