Έγκυος για δεύτερη φορά αγαπημένη ηθοποιός - Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Στην παραλία με μικροσκοπικό μπικίνι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός είχε κάνει την εμφάνισή της στο Σαιν-Τροπέ μαζί με τον 26χρονο σύντροφό της Όλι Γκριν (δείτε τον εδώ), όπου είχαν ξεκινήσει οι φήμες πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και τώρα οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν με φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της στην Ίμπιζα.

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός έχει ακόμη μια κόρη με τον Τομ Στάριτζ, η οποία είναι 10 χρονών.

Έγκυος η Σιένα Μίλερ

Την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό People, αφού δημοσίευσε φωτογραφίες της ηθοποιού από την παραλία, με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Σιένα Μίλερ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την καριέρα της σε βρετανικές ταινίες, σε υποστηρικτικούς ρόλους στο αστυνομικό θρίλερ Layer Cake (2004), ακολουθούμενο από τον Alfie (2004). Το 2006 η Μίλερ απεικόνισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Έντι Σεντγουίκζ στο Factory Girl, ακολουθούμενο από έναν υποστηρικτικό ρόλο στο Stardust (2007). Το 2008 ήταν υποψήφια για το βραβείο BAFTA Ανερχόμενης ηθοποιού.

Η Μίλερ θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής στα τέλη της δεκαετίας του 2000 για το ρόλο της στο G.I. Joe: Η Γέννηση της Κόμπρα (2009) και έλαβε έπαινο για το ρόλο της ως Τίπι Χέντρεν στην τηλεοπτική ταινία The Girl (2012), για την οποία ήταν υποψήφια για Βραβείο BAFTA καλύτερη ηθοποιού σε τηλεοπτική ταινια και ένα Βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης ηθοποιού. Το 2014 πρωταγωνίστησε σε δύο βιογραφικές δραματικές ταινίες, το Foxcatcher (2014), που απεικόνεισε την Νάνσι Σουλτζ και τον Αμερικανό Σκοπευτή (2014), που απεικόνισε την Τάγια Κάιλ. Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στις δραματικές ταινίες High-Rise και Mississippi Grind, η οποία έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς. Το 2016 ο Μίλερ απεικόνισε τη Νίνα Φάουσετ, σύζυγο του βρετανικού εξερευνητή Πέρσι Φάουσετ, στη δραματική περιπέτεια Η χαμένη πόλη του Z. Το 2019, απεικόνισε την ντετέκτιβ στην ταινία θρίλερ 21 Γέφυρες.

Η Μίλερ μετακόμισε στο Λονδίνο με την οικογένειά της όταν ήταν μόλις πάνω από ένα έτος. Η μητέρα της, Τζοζεφίν, είναι ένα πρώην μοντέλο της Νότιας Αφρικής που γεννήθηκε στην Αγγλία. Ο πατέρας της, Έντουιν Μίλερ, είναι ένας Αμερικανός τραπεζίτης που έγινε έμπορος της κινεζικής τέχνης. Η Μίλερ έχει μια αδελφή, την Σαβάννα και δύο αδέρφια, τον Τσαρλς και τον Στίβεν. Η Μίλερ παρακολούθησε τη σχολή Heathfield, ένα οικοτροφείο στο Άσκοτ, του Μπερκσάιρ, και αργότερα σπούδασε για ένα χρόνο στο Ινστιτούτο Θεάτρου και Κινηματογράφου του Λι Στράσμπεργκ στη Νέα Υόρκη.