Η Demi Moore και η Sienna Miller με τους νέους συντρόφους τους - Τα παθιασμένα φιλιά και οι τρυφερές αγκαλιές στις κερκίδες

Παρέλαση επωνύμων ζευγαριών στο Roland Garros

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Demi Moore και η Sienna Miller με τους νέους συντρόφους τους - Τα παθιασμένα φιλιά και οι τρυφερές αγκαλιές στις κερκίδες

Δεν ήταν μόνο η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα που εμφανίστηκαν στο Ronald Garros προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνες τένις, αλλά και διάσημοι σταρ του Hollywood ανάμεσά τους η Demi Moore αλλά και η Sienna Miller, οι οποίες αποφάσισαν να κάνουν επίσημη έξοδο με τους συντρόφους τους, και απασχόλησαν τις κάμερες με τα τρυφερά στιγμιότυπα που τους χάρισαν!

Ασυγκράτητες με τους νέους τους συντρόφους η Demi Moore και η Sienna Miller

Η πασίγνωστη ηθοποιός Demi Moore και ο γνωστός chef Daniel Humm ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν. Την Κυριακή (5/6), το ζευγάρι παρακολούθησε τον αγώνα τένις στο French Open στο Παρίσι και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και να κρατιούνται χέρι χέρι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η 59χρονη και ο 46χρονος σεφ έκλεψαν τις εντυπώσεις στον αγώνα, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαζαν.

Ωστόσο εκτός από τους παραπάνω, υπήρχε ακόμη ένα τρελά ερωτευμένο ζευγάρι στις κερκίδες, και αυτό ήταν η Sienna Miller και ο σύντροφός της και μοντέλο του οίκου Burberry, Oli Green, βρέθηκαν στον αγώνα μεταξύ Rafael Nadal και Casper Ruud και έκαναν όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω τους όταν ο 25χρονος πάνω στον ενθουσιασμό του, έσκυψε και έδωσε στη 40χρονη ηθοποιό ένα παθιασμένο φιλί.

Οι δυο τους ήταν πολύ στοργικοί ο ένας με τον άλλον, με τις αγκαλιές και τα τρυφερά αγγίγματα να μην λείπουν.

Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές η Demi Moore

Παραμορφώθηκε από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις η Ντέμι Μουρ, η οποία εμφανίστηκε στο ντεφιλέ του οίκου Fendi στο Παρίσι, και σχεδόν κανείς δεν την αναγνώρισε.

Η αγαπημένη 58χρονη σταρ Ντέμι Μουρ παρευρέθηκε σε μια λαμπερή βραδιά με διάσημα μοντέλα και σταρ του Χόλιγουντ να παρελαύνουν με ρούχα του ιταλικού οίκου στην πασαρέλα.

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα της Ντέμι Μουρ και βγήκε στην πασαρέλα, όλοι πάγωσαν και δεν πίστευαν αυτό που αντίκρυζαν και τα χειροκροτήματα κάλυψε ένα βουητό από σχόλια.

Σχόλια τύπου «η χειρότερη πλαστική όλων των εποχών», «ο πλαστικός ξέχασε να προσθέσει τα μάγουλα στο τέλος» δεν άργησαν φυσικά να κάνουν την εμφάνιση τους προκαλώντας τον απόλυτο χαμό. Από τις πλαστικές ωστόσο, παραμορφώθηκε εντελώς και ο The Weeknd!

Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές η Ντέμι Μουρ