Στο Παρίσι για δουλειές η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας - Οι φωτογραφίες από το Rolland Garros και τον αγώνα του Τσιτσιπά

Οι αναρτήσεις τους στα social media

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Στο Παρίσι για δουλειές η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας - Οι φωτογραφίες από το Rolland Garros και τον αγώνα του Τσιτσιπά

Είναι συνεργάτες αλλά και πάρα πολύ καλοί φίλοι, μιας και περνούν αρκετό χρόνο μαζί και εκτός δουλειάς απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Ο λόγος για τη Βίκυ Καγιά και το Γιώργος Καράβα, οι οποίοι λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του 5ου κύκλου του GNTM , βρέθηκαν στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και παρακολούθησαν τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Rolland Garros απαθανατίζοντας τις στιγμές!

Οι φωτογραφίες του Καράβα και της Καγιά στο Rolland Garros

Οι τελευταίες ημέρες για τους δυο κορυφαίους στο είδος τους επαγγελματίες, ήταν υπέροχες όπως μπορούμε να διακρίνουμε και από το φωτογραφικό υλικό από το Παρίσι, καθώς μεταξύ άλλων πήγαν σε αγώνες στο Rolland Garros και είδαν από κοντά τον Στέφανο Τιτσιπά να αγωνίζεται για τη χώρα τους.

Η Βίκυ Καγιά ωστόσο πήγε και στις Κάννες...

Το 75ο Φεστιβάλ των Καννών είναι γεγονός καθώς η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαΐου, και το παρόν έδωσαν περισσότεροι Έλληνες celebrities από κάθε άλλη φορά και δικαιολογημένα ειπώθηκε η φράση πως φέτος οι Κάννες είχαν άρωμα από Ελλάδα!

Πιο συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν και αρκετοί διάσημοι Έλληνες στο κόκκινο χαλί όπου ανάμεσά τους ήταν και η Βίκυ Καγιά, το κορυφαίο μοντέλο και μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες, όπου ταξίδεψε μέχρι τις Κάννες ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (14/5) την είδαμε να χορεύει "ξέφρενα" σε γνωστή παραλία της Μυκόνου με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, ήταν αναμενόμενο να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά μιας και θέλησε να μοιραστεί στους διαδικτυακούς της φίλους το ρούχο που επέλεξε να φορέσει καθώς "κέντρισε" για τα καλά τις εντυπώσεις.