Στην Πάρο χεράκι χεράκι με τον νέο της σύντροφο - Η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με στενό λευκό φόρεμα

Φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μπορεί να πέρασε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον παραλίγο σύζυγό της (δείτε εδώ πως έμαθε ότι έχει άλλη) αλλά τώρα φαίνεται πως χαμογελάει ξανά. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός γοητευτικού άντρα τον οποίο, όμως, κρύβει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα η επιχειρηματίας μπορεί να δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί του στα social media αλλά φροντίζει πάντα να καλύπτει το πρόσωπό του με διάφορα emoji. Πιστεύει στο μάτι; Και πολύ καλά κάνει!

Η νέα ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Λίγες ημέρες, λοιπόν, μετά την φωτογραφία με το παθιασμένο φιλί (δείτε την εδώ) η Ευρυδίκη δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία των δυο τους να περπατούν στα στενάκια της Πάρου χεράκια χεράκι! Εκείνη φορώντας ένα λευκό φόρεμα, με αναλογίες μοντέλου το μόνο σίγουρο είναι πως μαγνήτισε τα βλέμματα.

Στην Πάρο χεράκι χεράκι με τον νέο της σύντροφο - Η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με στενό λευκό φόρεμα

«Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε πριν από λίγο καιρό συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η επιχειρηματίας, μίλησε ανοιχτά τόσο για την πλαστική που έχει κάνει στο στήθος της όσο και για τη νέα της σχέση.

«Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».

«Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο. ∆εν ήταν στο στήθος, ήταν λέμφωμα, αλλά για αισθητικούς λόγους τα επανέφερα στην αρχική τους κατάσταση».