«Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ» - Χείμαρρος η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά της Σοφίας Βογιατζάκη και του Καλοκαίρι Yes

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τη Δευτέρα 21/8 προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη, η οποία στέκεται στο πλευρό του μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του για την κακοποιητική του συμπεριφορά στα παρασκήνια θεατρικών παραστάσεων.

Η ηθοποιός για άλλη μία φορά, δηλαδή, τον εκθείασε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, τονίζοντας πως το όνομά του έχει συνδυαστεί πλέον με την ιστορία του θεάτρου (δείτε εδώ τη στιγμή που τον αρπάζει και τον φιλάει).

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη

«Η καλοκαιρινή περιοδεία πηγαίνει πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. “12 τη νύχτα” του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία και μετάφραση του Γιώργου Κιμούλη, παίζει κιόλας, πρωταγωνιστεί ο γλυκός μου. Την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την παράσταση, είναι πάρα πολύ ωραία δουλειά, καλοδουλεμένη, καλοστημένη. Τι να πω για τον Κιμούλη; Είναι ένα όνομα, μια ιστορία. Το όνομά του είναι η αναφορά του ελληνικού θεάτρου. Αν με ρωτήσεις ποιο όνομα μου έρχεται για το θέατρο, είναι "Γιώργος Κιμούλης"», δήλωσε.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ακούγοντας τις δηλώσεις αυτές, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κατά της Σοφίας Βογιατζάκη, αλλά και για την εκπομπή που πρόβαλε αυτά τα λόγια.

«Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βίας σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;

Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων.

Και προφανώς μιλάω ως θύμα. Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες. Δείξτε προτίμηση και δώστε προβολή σε ανθρώπους που τουλάχιστον δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλό είναι. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι. Αυτά», έγραψε στο προφίλ της.

Δείτε επίσης: «Πριν μερικές ημέρες...» - Η κατάσταση της υγείας της Παλιοσπύρου μετά το πολύ σοβαρό χειρουργείο που έκανε