Θύελλα αντιδράσεων κατά της Κοινωνίας Ώρα Mega: «Συγγνώμη, αλλά πώς να το πω...» - Η απάντηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Πολλαπλά τα ειρωνικά μηνύματα στην εκπομπή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων κατά της Κοινωνίας Ώρα Mega: «Συγγνώμη, αλλά πώς να το πω...» - Η απάντηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA προβλήθηκε τις προάλλες το ζήτημα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, το οποίο έχει πολύ ενδιαφέρον, ωστόσο έχει προκαλέσει υποψίες και αμφιβολίες σε πολλούς πολίτες. Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Νικήτας Κορωνάκης, λοιπόν, εξαιτίας αυτού δέχθηκαν πολλά μηνύματα, ειρωνικά και κακόβουλα.

Την Τρίτη 22/8 αποφάσισαν όμως να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στον αέρα της εκπομπής, με την παρουσιάστρια να εκφράζει την άποψή της περί ψευδών ειδήσεων, γεγονός για το οποίο κατηγορήθηκε πως πρόβαλε.

Δείτε επίσης: Νέο βήμα στη ζωή της Μπάγιας Αντωνοπούλου - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Η απάντηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου στη θύελλα αντιδράσεων που δέχθηκε

«Είναι πολλά τα μηνύματά σας, πολλά μας στέλνετε και πολλοί διαφωνείτε. Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι και απ’ όσα άκουσα από τον Υπουργό και από τους ανθρώπους που συνομιλούμε είναι ότι ούτε τσιπάκια έχουν μέσα οι ταυτότητες. Ένα κομμάτι πλαστικό είναι που αναγράφει τα στοιχεία μας και μας κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα και τη ζωή μας», ανέφερε αρχικά ο Νικήτας Κορωνάκης.

Και η Μπάγια Αντωνοπούλου συμπλήρωσε: «Για να γνωρίζετε... Εμείς παρουσιάζουμε το θέμα, ούτε για να ειρωνευτούμε, ούτε για να κοροϊδέψουμε κανέναν. Παρουσιάζουμε το θέμα για να ακούσετε εσείς ποια είναι αυτά τα στοιχεία που υπάρχουν και ποια δεν υπάρχουν. Ποια είναι τρολ – συγγνώμη, αλλά πώς να το πω, τρολ είναι, ρε παιδιά – ποιες είναι οι ψευδείς ειδήσεις και ποιες οι πραγματικές κι από' κει και πέρα να έχετε τη δική σας άποψη».

Μπάγια Αντωνοπούλου Κορωνάκης

Πότε επιστρέφουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και οι τηλεοπτικοί σταθμοί αρχίζουν να επιστρέφουν στην κανονική ροή του προγράμματός τους, συνεπώς παρουσιαστές και παρουσιάστριες αποχαιρετούν τις χαλαρές στιγμές και επανέρχονται στην σκληρή Αθήνα με γεμάτες, όμως, μπαταρίες.

Από αυτούς θα είναι και η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του Mega σε λίγες ημέρες επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

«Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη επανέρχεται με τη γνώριμη δυναμική της που ξεχωρίζει στη συνείδηση των τηλεθεατών, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 06:00, στο MEGA.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA ανοίγει κάθε μέρα παράθυρο στην επικαιρότητα με την εγκυρότητα και την αμεσότητα που την έχει καθιερώσει στην πρώτη θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης: Ανθή Βούλγαρη: «Φοβήθηκα μετά το χειρουργείο» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την υγεία της

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αναλαμβάνουν να μεταδώσουν τα πρώτα νέα της ημέρας, με πλούσιο ρεπορτάζ από το επίκεντρο των γεγονότων, συνδέσεις από την καρδιά των εξελίξεων και δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ειδησεογραφίας.

Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» κρατά ανοιχτές τις κεραίες της στην κοινωνία, μεταφέρει ό,τι συμβαίνει με ταχύτητα και αξιοπιστία στον τηλεθεατή και φροντίζει να χαρίζει νότες αισιοδοξίας αποφορτίζοντας, όπου είναι δυνατό, την πρώτη ενημερωτική «καλημέρα»!», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού.