Βρέθηκε αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός σε χωριό κοντά στη Ξάνθη - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Γκουντάρα

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γρηγόρης Γκουντάρας
Instagram / Γρηγόρης Γκουντάρας

Ολόκληρη η Ελλάδα καίγεται για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι, αφού έχουν ξεσπάσει φωτιές σε πολλές πόλεις και χωριά ταυτόχρονα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να καταφέρουν να κατασβήσουν κάθε εστία που έχει δημιουργηθεί. Την ίδια στιγμή οι Αρχές αναζητούν στοιχεία ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι εάν υπάρχουν.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, λοιπόν, την Τρίτη 22/8 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία που του έστειλαν, η οποία δείχνει έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που βρέθηκε στο χωριό Διαλεκτό, κοντά στην Ξάνθη, στην προσπάθειά του να ενισχύσει το έργο της Αστυνομίας και να βοηθήσει όσο μπορεί με τον δικό του τρόπο.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ανατριχίλα! Η στιγμή που νεογέννητα μωρά μεταφέρονται μετά από εντολή εκκένωσης του νοσοκομείου (Βίντεο)

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Γκουντάρα για τις φωτιές

Ξεμπρόστιασε κόσμο δημοσιεύοντας μηνύματα που δέχθηκε από αγνώστους με ευχές για να καεί

Μετά τις αναρτήσεις έκκλησης που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 17/7 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την φωτιά στον Καβουρά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τα μηνύματα αγάπης και την βοήθεια που έλαβε. Ωστόσο, μέσα στα μηνύματα αυτά υπήρξαν και κάποιες δυσάρεστες εξαιρέσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε screenshots από τα μηνύματα αγάπης αλλά και από κάποια μηνύματα μίσους από αγνώστους που του έγραφαν και του εύχονταν να καεί!

«Ήταν ακραία συγκινητικό το τσουνάμι των μηνυμάτων που μου στείλατε σε περίπτωση που χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια για το σπίτι μας στο Λαγονήσι. Άνθρωποι που δε μπορούσα να φανταστώ καν, μάς καλούσαν σπίτι τους να μας φιλοξενήσουν ή μου έλεγαν να πάνε να ρίξουνε νερό. Φοβερή ανθρωπιά, φοβερή! Και είμαι σίγουρος πως έγινε σε όλους τους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας» έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε παραθέτοντας θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα συμπληρώνοντας

«Από την άλλη πλευρά, δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί οι συνάνθρωποι…»

Γρηγόρης Γκουντάρας φωτιά