«Θα λογοδοτήσει κάποιος για αυτό το έγκλημα;» - Σε έξαλλη κατάσταση ξέσπασε δημόσια η Τέτα Καμπουρέλη

Η ανάρτησή της στο twitter κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τέτα Καμπουρέλη
Instagram / Τέτα Καμπουρέλη

Η Ελλάδα φλέγεται και πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ξεσπούν για το γεγονός αυτό, καθώς πόλεις όπως η Αλεξανδρούπολη καίγονται για τέσσερις μέρες, με περιουσίες ανθρώπων, ζώα και δάση να έχουν γίνει πια στάχτη. Οι κάτοικοι μεταφέρονται σε ασφαλή σημεία (δείτε εδώ βίντεο από τη μεταφορά νεογέννητων μωρών από το νοσοκομείο), όμως αυτό δεν είναι αρκετό.

Ανάμεσα στους διάσημους που προσπαθούν να βοηθήσουν αναρτώντας χρήσιμες πληροφορίες για όσους κινδυνεύουν από την πυρκαγιά είναι και η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία, ωστόσο, προέβη σε ένα ξέσπασμα μέσα από το προφίλ της στο twitter, δηλώντας έξαλλη για το γεγονός πως κανείς δεν λογοδοτεί για την κατάσταση αυτή.

Σε έξαλλη κατάσταση η Τέτα Καμπουρέλη για την φωτιά στην Αλεξανδρούπολη

«Ο καπνός έφτασε μέχρι την Ιταλία. Θα λογοδοτήσει κάποιος για αυτό το έγκλημα;», έγραψε.

Τέτα Καμπουρέλη φωτιά Αλεξανδρούπολη

Η στιγμή που σπίτι εκρήγνυται ακριβώς πίσω από την ρεπόρτερ του ALPHA τώρα

«Πρόσεξε, Αφροδίτη, απομακρύνσου! Παναγία μου, Χριστέ μου! Αυτό λογικά ήταν κάποια φιάλη υγραερίου. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να εκκενώνει ο κόσμος τα σπίτια και να μην μένουν εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί», ακούστηκε να λέει ταραγμένη η Βίκυ Χαντζή από το στούντιο της εκπομπής ALPHA τώρα, στην ρεπόρτερ που εκείνη την στιγμή βίωσε ένα σοκαριστικό περιστατικό: ξαφνική έκρηξη σε σπίτι που βρισκόταν ακριβώς από πίσω της.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και το ρεπορτάζ συνέχισε κανονικά.

«Το χωριό εδώ είχε εκκενωθεί από πολύ νωρίς, ήδη από τις 05:30 άρχισαν με λεωφορεία να απομακρύνονται τα ηλικιωμένα και ευπαθή άτομα και στη συνέχεια οι υπόλοιποι πολίτες με τα αυτοκίνητά τους», ανέφερε η Αφροδίτη Σπηλιώτη λίγο πριν την έκρηξη.