Ο καπνός έφτασε στο σπίτι του στο Θησείο: «Είμαστε με τα καλά μας;;;» - Ξέσπασε ο Γιώργος Παπαγεωργίου

«Μιντιακά παίζει ψιλομούγκα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Παπαγεωργίου
Instagram / Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η σύζυγός του, Δανάη Μιχαλάκη, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έχει επιστρέψει στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές (δείτε εδώ τις φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα από το νησί), ωστόσο η εικόνα που αντίκρισε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, τον έκανε να "παγώσει".

Η φωτιά που καίει τις τελευταίες ώρες, σε διαφορετικά μέτωπα στη χώρα, έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσει με καπνούς ο ουρανός, φτάνοντας μέχρι και στο διαμέρισμα όπου ο ηθοποιός μένει με την εγκυμονούσα γυναίκα του. Στη θέα αυτή, λοιπόν, ο ίδιος ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ιδιαίτερα για το γεγονός πως η εικόνα αυτή δεν υπάρχει πουθενά στα μέσα ενημέρωσης.

Δείτε επίσης: Η πραγματική σχέση της Δανάης Μιχαλάκη με την πεθερά της και μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, Φιλαρέτη Κομνηνού

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τις φωτιές

«Αυτή η εικόνα είναι τραβηγμένη από το Θησείο. Και γενικώς μιντιακά παίζει ψιλομούγκα. Είμαστε με τα καλά μας;;;», έγραψε χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα η Δανάη Μιχαλάκη έκανε repost την ανάρτησή του στο δικό της προφίλ.

Γιώργος Παπαγεωργίου φωτιά Θησείο

Τρόμος για συνεργείο του MEGA την ώρα που βρισκόταν στον αέρα λόγω της πυρκαγιάς στην Αλεξανδρούπολη

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Αλεξανδρούπολη και καίει από τα ξημερώματα του Σαββάτου 19/8. Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Στις 19/8 συνεργείο του MEGA βρέθηκε στο σημείο των πυρκαγιών για να καταγράψει και να μεταφέρει την κατάσταση που επικρατεί, ωστόσο προκλήθηκε ανησυχία για το δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν όταν κοντά στο σημείο που ήταν, γινόντουσαν εκρήξεις.

«Τώρα βλέπουμε και εκρήξεις! Βλέπετε με την βοήθεια του εικονολήπτη πως πίσω από εκείνο το σημείο γίνονται εκρήξεις και καλό είναι να απομακρυνθούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Θεολόγε, τις ακούμε τις εκρήξεις. Είναι προφανώς από το εργοστάσιο που βρίσκεται μπροστά σας, αν καταλαβαίνουμε σωστά» του απάντησε η παρουσιάστρια του δελτίου, Βελίκα Καραβάλτσιου.

«Τώρα γίνονται ξανά εκρήξεις, Βελίκα. Πρέπει να απομακρυνθούμε όπως μας λένε και εδώ οι υπεύθυνοι! Γίνονται εκρήξεις ακριβώς εδώ, πίσω από την βιοτεχνία, βγαίνει πολύ έντονος μαύρος καπνός εδώ και βλέπω πως η γραμμή της φωτιάς κατευθύνεται ίσια ακριβώς προς το χωριό» ακούστηκε να λέει πανικοβλημένος ο δημοσιογράφος.

«Να απομακρυνθείτε, να είστε σε μια απόσταση ασφαλείας» του είπε η παρουσιάστρια.