Η πραγματική σχέση της Δανάης Μιχαλάκη με την πεθερά της και μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, Φιλαρέτη Κομνηνού

Η φωτογραφία και η χαρά της που θα γίνει γιαγιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η Δανάη Μιχαλάκη. Κυοφορεί τον καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της έκανε πριν από μερικές ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφία της από την παραλία. Μάλιστα, πρώτοι από όλους στο youweekly.gr είχαμε αποκαλύψει εδώ και μέρες πως είναι έγκυος.

Τρία χρόνια μετά το γάμο της με τον επίσης ηθοποιό στην Σύρο (δείτε φωτογραφίες με το νυφικό της) όπου έγινε παρουσία πολύ στενών συγγενών και φίλων ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

Η σχέση της Δανάης Μιχαλάκη με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού

Η Δανάη Μιχαλάκη έχει άριστες σχέσεις με την Φιλαρέτη Κομνηνού, μητέρα του άντρα της. Από την στιγμή που η νύφη της κάνει ευτυχισμένο τον γιο της, είναι και η ίδια ευτυχισμένη. Άλλωστε επιθυμία κάθε μητέρας είναι να βλέπουν τα παιδιά τους χαρούμενα.

Μαλιστα, η σπουδαία ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της εγκυμονούσας και έγραψε «ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!!! δεν κρατιέμαι άλλο πιά...ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!».

Οι τελευταίες διακοπές πριν γίνει μαμά

Αυτό το διάστημα οι δυο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, με την ηθοποιό να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τις δραστηριότητές τους και τα μπάνια τους στην παραλία, μέσα από τα social media της. Πλέον, μάλιστα, οι ακόλουθοί της έχουν ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό για τις αναρτήσεις της, διότι χαίρονται να βλέπουν την κοιλίτσα της να μεγαλώνει.

Την Δευτέρα 14/8, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε μερικές ακόμη φωτογραφίες της από τις διακοπές με ένα μίνι φόρεμα, σχετικά φαρδύ για να είναι άνετη, είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά και παρόλο που δεν φοράει πολύ μακιγιάζ, έκανε τη διαφορά με ένα πιο έντονο κραγιόν, σε φούξια απόχρωση.

Δείτε επίσης: 2+1 φορές που η Δανάη Μιχαλάκη έκρυψε την εγκυμοσύνη της - Μας ξεγέλασε αν και πόζαρε ολόσωμη