Εικόνες τρόμου: «Φύγε γρήγορα, φύγε γρήγορα» - Το βίντεο του Γιάννη Τσολάκη από το Survivor την ώρα που τρέχει να σωθεί από τις φλόγες

Η πυρκαγιά ξέφυγε και ο φόβος τον κατέκλυσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Τσολάκης
Instagram / Γιάννης Τσολάκης

Ο Γιάννης Τσολάκης πριν από λίγα χρόνια βρέθηκε στις πίστες του Survivor, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για να επιβιώσει, ωστόσο αποχώρησε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι. Ο ίδιος είχε συστηθεί στο κοινό ως πυροσβέστης, όμως ποτέ μέχρι τώρα δεν τον είχε δει κανείς επί το έργον.

Την Τρίτη 22/8, ωστόσο, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εν ώρα εργασίας, με τα story του στη συνέχεια να ανατριχιάζουν, διότι η φωτιά στον Ασπρόπυργο, όπου βρισκόταν, φαίνεται πως ξέφυγε και χωρίς να μπορεί να κάνει οτιδήποτε, μπήκε στο πυροσβεστικό όχημα, μαζί με τους συναδέλφους του και φώναζε στον οδηγό να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την πυρκαγιά, ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς τους.

Δείτε εδώ ποιος άλλος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε ως εθελοντής στη φωτιά της Ρόδου επί 10 μέρες

Στη μάχη με τη φωτιά ο Γιάννης Τσολάκης, πρώην Survivor

«Φύγε γρήγορα, φύγε γρήγορα», τους φώναζε.

Σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Ο Γιάννης Τσολάκης πρόκειται πολύ σύντομα να γίνει μπαμπάς. Ο ίδιος ανακοίνωσε τα ευχάριστα το απόγευμα της Παρασκευής 30/12/22 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του και πλήθος κόσμου, έσπευσε να τους ευχηθεί.

«Όλα τα ΠΛΟΥΤΗ του δικού μας κόσμου βρίσκονται μέσα σε αυτή την κοιλίτσα!! Μια νέα ψυχούλα έρχεται σε αυτή την ζωή με τα δικά μας αποτυπώματα!! Το 2023 θα μας βρει Τρεις!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!! Η αγάπη του θεού να μας σκεπάζει όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του (δείτε εδώ την πρόταση γάμου που είχε κάνει στην καλή του στον τελικό του Survivor).

Γιάννης Τσολάκης μπαμπάς