Σάλος με εξώφυλλο γνωστού περιοδικού: «Γιατί δεν βρίσκει γυναίκα ο Γεωργίου; Μήπως επειδή είναι γκέι;» - Η απάντηση του Ανδρέα

Έκλεισε στόματα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ανδρέας Γεωργίου
Instagram / Ανδρέας Γεωργίου

Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται, με τα πύρινα μέτωπα να είναι πολλαπλά, σκορπισμένα σε διάφορες πόλεις και χωριά, κυκλοφόρησε ένα εξώφυλλο περιοδικού, το οποίο είχε επάνω του τον Ανδρέα Γεωργίου και η ερώτηση που έθετε στο κοινό και με την οποία ασχολείται το βασικό του άρθρο αφορά την προσωπική ζωή του.

Γνωστός δημοσιογράφος, δηλαδή, αναρωτήθηκε δημόσια εάν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι γκέι και αν αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει κάποια σύντροφο. Μάλιστα, έκανε και αντίστοιχη ανάρτηση στο Instagram tagάροντας τον ίδιο.

Δείτε επίσης: «Η προσωπική ιστορία με είχε πληγώσει πάρα πολύ! Bγήκα και μίλησα για το AIDS και κάπως...» - Συγκινεί ο Ανδρέας Γεωργίου

Η απάντηση του Ανδρέα Γεωργίου σε δημοσιογράφο για την προσωπική του ζωή

Εκείνος με τη σειρά του, δημοσίευσε το post και έδωσε την δική του απάντηση, απορώντας με το γεγονός πως ένας άνθρωπος των media ασχολείται με τόσο ανούσια πράγματα την ώρα που υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα και ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν.

«Γιατί δεν βρίσκει γυναίκα ο Γεωργίου αναρωτιέται. Μήπως επειδή είναι γκέι; Εσείς τι λέτε;», γράφει το story του δημοσιογράφου.

«Και με κάνει και ταγκ! Δηλαδή σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι», απάντησε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ανδρέας Γεωργίου εξώφυλλο

Ο ηθοποιός, μάλιστα, λίγη ώρα νωρίτερα είχε προχωρήσει και σε ανάρτηση για τις φωτιές, κάνοντας προσευχή στην Παναγιά της Τήνου να σβήσουν επιτέλους οι φλόγες: «Να είμαστε όλοι καλά… επιτέλους να σβήσουν οι φωτιές».

Αυτά είναι τα δύο "παιδιά" του ηθοποιού

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ομολογουμένως πολύ ενεργός στα social media και μάλιστα πολύ συχνά βλέπουμε να κάνει αναρτήσεις στο instagram, οι οποίες δεν είναι μόνο επικεντρωμένες στον εαυτό του.

Ο σκηνοθέτης - ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία την Τρίτη 8/8 να μοιραστεί με τους ακόλουθους του, τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τα παιδιά, όπως ίδιος τα αποκαλεί δείχνοντας τα σε φωτογραφίες και βίντεο.

Η Τάτσα και ο Στέφανος είναι η γάτα και ο σκύλος του Ανδρέα Γεωργίου, στα οποία φαίνεται, πως έχει τεράστια αδυναμία! Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γάτας ο σκηνοθέτης έκανε γνωστό λοιπόν το πόσο πολύ φιλόζωος είναι! (δείτε εδώ backstage φωτογραφίες από τη νέα σειρά που ετοιμάζει).

«Τα παιδιά μου! Stefanos & Tatsa», έγραψε ο Ανδρέας Γωεργίου.