«Το τερμάτισες το photoshop» - Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα φωτογραφία της Στέλλας Μιζεράκη από την παραλία

«Ωραία η κοπέλα στη φωτογραφία, ποια είναι;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Το τερμάτισες το photoshop» - Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα φωτογραφία της Στέλλας Μιζεράκη από την παραλία

Στα social media, είναι σύνηθες φαινόμενο οι φωτογραφίες να επεξεργάζονται. Δεν είναι λίγες οι φορές που influencers ειδικά έχουν αλλάξει από φωτισμό μέχρι και... μεγέθη σε φωτογραφίες τους. Στην «αστυνομία του διαδικτύου» όμως, αυτή την φορά, έμελλε να πέσει η Στέλλα Μιζεράκη.

Πριν από λίγες ώρες η επιχειρηματίας δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παραλία στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της και... Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε! Διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τις γράψουν από κάτω «Το τερμάτισες το Photoshop», «Καλά εσύ το τερμάτισες με τα φίλτρα», «Κάνε και λίγο retouch ....πολύ φυσιολογική βγαίνεις.....»

Η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη

Δεν ήταν λίγοι, όμως, κι αυτοί που την υπερασπίστηκαν και της έδωσαν ένα boost γράφοντας «Η Ελληνίδα barbie είσαι», «Είσαι πολύ κούκλα», «So beautiful love».

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό θύελλα αντιδράσεων είχε ξεσηκώσει και ένα βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα με τα δίδυμα κοριτσάκια της (δείτε εδώ τι ακριβώς είχε συμβεί).

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως την Στέλλα Μιζεράκη την γνωρίσαμε πριν από 5 χρόνια, κατά την συμμετοχή της στο ριάλιτι έρωτα του STAR, Power of Love. Τότε η ξανθιά κοπέλα είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά και τον αντρών του σπιτιού... Πλέον έχει επιλέξει να κρατήσει μια απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας και δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας αφού έχει διατηρεί δικό της e-shop με ρούχα.