Από τα ακριβά γιοτ μέχρι το θερινό σινεμά των Σπετσών - Φωτογραφίες από τις διακοπές της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ στην Ελλάδα

Οι λαμπερές εμφανίσεις της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Είναι μοντέλο, πριγκίπισσα της Βασιλικής οικογένειας της Δανίας και μέλος της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος. Είναι το μεγαλύτερο παιδί του πρίγκιπα Παύλου, και της Μαρί Σαντάλ Μίλλερ κι αυτές τις ημέρες βρίσκεται μαζί τους στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές. Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, μάλιστα, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της εδώ.

Σε θεαματικές πισίνες, χλιδάτα γιοτ, θερινά σινεμά, με τα αδέρφια της και χωρίς, η Μαρία Ολυμπία περνάει ζηλευτά τα 27 της χρόνια, τα οποία έκλεισε πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Ολυμπίας

Ο σύντροφός της

Η κατάξανθη νεαρή είναι φουλ ερωτευμένη και ο σύντροφός της δεν είναι ένας απλός άντρας, αντιθέτως πρόκειται για τον Πέρεγκριν Πίρσον, της αριστοκρατικής οικογένειας που ασχολείται με το real estate, ο οποίος σύντομα θα λάβει τον τίτλο του "κόμη" Cowday. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και η φλόγα του έρωτά τους δεν φαίνεται να έχει σβήσει ούτε λεπτό, αν και προς το παρόν δεν δείχνουν να έχουν διάθεση να επισημοποιήσουν περαιτέρω τη σχέση τους.

«Ο Πέρεγκριν έχει γνωρίσει όλη την οικογένεια της Ολυμπίας και όλοι τον αγαπούν. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πιο επίσημα», αναφέρει μάλιστα πηγή από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αντίδραση των γονιών της στην πρώτη γνωριμία τους μαζί τους ήταν πολύ θετική και φαίνεται να τον συμπάθησαν αρκετά, εφόσον αναγνωρίζουν πως κάνει την κόρη τους ευτυχισμένη (δείτε εδώ την αμύθητη περιουσία των γονιών της που μια μέρα θα γίνει δική της).

Το περασμένο καλοκαίρι, άλλωστε, έκαναν όλοι μαζί διακοπές στην Ελλάδα, ενώ εκείνος τη συνόδευσε στον γάμο του θείου της, πρίγκιπα Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ που έγινε στη μητρόπολη Αθηνών το φθινόπωρο του 2021.

Μία από τις πρώτες φορές που είδαμε το ζευγάρι μαζί ήταν στον γάμο της Paris Hilton, όπου και παρευρέθηκε η Μαρία Ολυμπία, συνοδευόμενη από εκείνον.

Τότε είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας χαμογελαστή στο πλευρό του. Στην αρχή της σχέσης τους, προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της διασημότητας, όμως πλέον κυκλοφορούν και επίσημα μαζί και δεν φοβούνται να δείξουν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλο δημόσια.

Μαρία Ολυμπία σύντροφος