«Αναρωτιέμαι, όλοι εσείς οι "influencers" που ποστάρετε από τη Μύκονο...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Εριέττα Κούρκουλου

«Λυπάμαι!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου

Τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα καίγεται, καθώς για άλλη μία φορά έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές σε πολλαπλά σημεία της χώρας ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα άνθρωποι να έχουν αφήσει τα σπίτια τους πίσω, κατοικίδια και ζώα γενικότερα, να τρέχουν να σωθούν, με πολλά από αυτά να μην τα έχουν καταφέρει, και τα νοσοκομεία να γεμίζουν με ασθενείς που μεταφέρονται από τις περιοχές που έχουν πληγεί.

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν ευαισθητοποιηθεί παρατηρώντας τις εξελίξεις και προσπαθούν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, είτε έμπρακτα είτε κοινοποιώντας έγκυρες πληροφορίες, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους και το περιεχόμενο που αναρτούν δεν αφορά όσα συμβαίνουν με τις φωτιές. Για τον λόγο αυτό ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από το δικό της προφίλ στο Instagram την Τετάρτη 23/8.

Δείτε επίσης: Φωτιά Κύθνος: Εκκενώθηκε το σπίτι που έμενε η Ζέτα Μακρυπούλια - «Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως...»

Το ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου για τους influencers εν μέσω πυρκαγιών

«Αναρωτιέμαι, όλοι εσείς οι “influencers” που ποστάρετε από τη Μύκονο… ποια ακριβώς είναι η επιρροή σας, τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται και χάνονται ζωές; Έτσι εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά; Πως θα γίνουν ενεργοί πολίτες; Πως θα νοιαστούν για το συνάνθρωπο; Από τη φούσκα τους; Από τη φούσκα που εσείς δημιουργείτε; Λυπάμαι!», έγραψε.

Δείτε επίσης: Εικόνες τρόμου: «Φύγε γρήγορα, φύγε γρήγορα» - Το βίντεο του Γιάννη Τσολάκη από το Survivor την ώρα που τρέχει να σωθεί από τις φλόγες

Εριέττα Κούρκουλου ξέσπασμα για φωτιές

Σοκαριστικά βίντεο: Λιποθύμησε πολίτης, αστυνομικός μπούκαρε σε φλεγόμενο σπίτι

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που φτάνουν στα μάτια μας με την φωτιά της Πάρνηθας να κινείται με μανία. Οικισμοί έχουν εκκενωθεί (δείτε εδώ λεπτομέρειες) και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει όλο αυτό... Η κάμερα του OPEN βρίσκεται στο σημείο και καταγράφει ανατριχιαστικά στιγμιότυπα!

Οι φλόγες έχουν μπει μέσα στον οικισμό Αγία Παρασκευή στο Μενίδι. Στην περιοχή πνέουν ισχυρότατοι άνεμοι με ριπές που αγγίζουν τα 85 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική σε μεγάλο κομμάτι της δυτικής Αττικής.

Ο τηλεοπτικός φακός του ΟΡΕΝ, λοιπόν, κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που πολίτης καταρρέει εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να σπεύδουν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ενώ από την άλλη, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία ένας αστυνομικός πήδηξε μάντρα και μπήκε μέσα σε ένα σπίτι που καιγόταν ολοσχερώς προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε μέσα κάποιος άνθρωπος.