«Είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο πως μοιάζω με 30χρονη» - Η Καίτη Γαρμπή "έσπασε" τη σιωπή της για τις φωτογραφίες της στο Instagram

Ακομπλεξάριστη για μία ακόμη φορά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Καίτη Γαρμπή
Instagram / Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή και αναφέρθηκε στην εικόνα της, η οποία μπορεί να αλλάζει συνεχώς όσο μεγαλώνει, αλλά και για την εμμονή που έχουν πολλοί διάσημοι, και μη, με αυτή, προσπαθώντας να κρύψουν την ηλικία τους με φίλτρα και διάφορες επεξεργασίες στις φωτογραφίες τους στα social media.

Η τραγουδίστρια έχει αποδείξει πως ο χρόνος που περνά δεν την φοβίζει και δεν αισθάνεται περίεργα ή άσχημα κάθε φορά που κοιτάζεται στον καθρέφτη, γι' αυτό και πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες της στο Instagram χωρίς μακιγιάζ και ρετούς (δείτε εδώ την φωτογραφία που την τράβηξε ο Διονύσης Σχοινάς μετά το ντους).

Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή για τις άφιλτρες φωτογραφίες που δημοσιεύει

«Δεν είμαι εμμονική με την καριέρα, για αυτό και δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο κι υποστηρικτικό για τη δουλειά μου. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, κάνω ανθρώπινες. Έχω πολύ λίγους στενούς φίλους κι αυτή είναι η μόνιμη παρέα μας. Ίσως μεταξύ άλλων, η θέση αυτή να ενισχύει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου» ανέφερε σε πρώτο επίπεδο η ίδια.

Και πρόσθεσε: «Είμαι αληθινή πάντα, δεν επιδιώκω να είμαι αρεστή σε όλους και υποστηρίζω τα θέλω μου και ό,τι θεωρώ δίκαιο και σωστό».

Δείτε επίσης: «Τώρα θα θυμώσει πάλι η Καίτη...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την εμφάνιση του γιου της Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, Δημήτρη

Όσον αφορά στις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς επεξεργασία, δήλωσε: «Χρησιμοποιώντας φίλτρα το πρωί που ξυπνάω και είμαι άβαφη είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο πως μοιάζω με 30χρονη. Ωραία. Και μετά να με δουν έξω που κυκλοφορώ όλη μέρα και να πάθουν σοκ; Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής κι έτσι έχω κερδίσει και κάποια "καλέ, η τηλεόραση σας αδικεί, από κοντά είστε κούκλα"».