«Τώρα θα θυμώσει πάλι η Καίτη...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την εμφάνιση του γιου της Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, Δημήτρη

«Ξέρεις πόσο σε αγαπάω, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τώρα θα θυμώσει πάλι η Καίτη...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την εμφάνιση του γιου της Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, Δημήτρη

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε την Παρασκευή 23/6 ο Δημήτρης Σχοινάς, ο γιος του Διονύση και της Καίτης Γαρμπή (δείτε εδώ την αλήθεια για την πρόταση γάμου που της είχε κάνει), ο οποίος παρουσίασε το καινούριο του τραγούδι «Απόψε ζω για μένα» και μίλησε αναλυτικά για την ενασχόλησή του με την μουσική και την σχέση του με την οικογένειά του.

Μόλις τον αντίκρισε, όμως, η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ το φόντο που έχει στο κινητό της), γνωρίζοντας πως η μητέρα του νεαρού και φίλη της μπορεί να παρεξηγηθεί, θέλησε να κάνει μία δήλωση για τον ίδιο και την εμφάνισή του.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, Δημήτρη

«Σε κοιτούσα από μακριά, αυτά έλεγα και στην Καίτη πριν - τώρα θα θυμώσει πάλι - σα να βλέπω το Διονύση στο πιο ψηλό του βέβαια, αλλά έτσι μου φαίνεται και το στυλ πάνω στη σκηνή και ο τρόπος που τραγουδάς... Είμαι φίλη σου πάντα Καίτη μου, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, αλλά δεν μπορώ να μην το πω», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και έπειτα ο νεαρός εξομολογήθηκε: «Ήταν μονόδρομος για εμένα η ενασχόλησή μου με το τραγούδι, καθώς από μικρή ηλικία ήμουν στο στούντιο του μπαμπά κι άκουγα τα μαγικά πράγματα που έκανε στις κονσόλες. Από εκείνη την εμπειρία μου με το τραγούδι "Δεν μεγαλώνω" έμειναν όλα. Ήταν μία τρέλα, με την θετική έννοια, και αποφάσισα ότι θέλω να το ξαναζήσω αυτό».

Πρώτη φορά μίλησα στον πατέρα μου. Καθόμασταν στο στούντιο, κάτι έγραφε και του λέω "μπαμπά ξέρεις κάτι, θέλω να ακολουθήσω τα χνάρια σας, μου αρέσει πολύ το τραγούδι και επειδή έχεις και μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτό μπορείς να με βοηθήσεις"».