Γέννησε το δεύτερο παιδί της υπό άκρα μυστικότητα και ανακοίνωσε το όνομά του μέσα από μία φωτογραφία στο Instagram

Το βίντεο με το πρόσωπο του μωρού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Serena Wiliams
Instagram / Serena Wiliams

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα "διάσημα" μωρά έρχονται στη ζωή (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά) και την Τρίτη 22/8 μία ακόμη διάσημη μαμά ανακοίνωσε με ένα βίντεο πως η μικρή της κόρη γεννήθηκε.

Η ίδια είχε πραγματοποιήσει το baby shower του μωρού πριν από μερικούς μήνες αποκαλύπτοντας το φύλο του (δείτε εδώ τα βίντεο με τα πυροτεχνήματα και την αντίδρασή της), ενώ έχει ήδη μία κόρη, αλλά πλέον το νεογέννητο βρίσκεται στην αγκαλιά της και μαζί με τον σύζυγό της και το πρώτο τους παιδί πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Αυτή η διάσημη γέννησε το δεύτερο παιδί της πριν από λίγες ημέρες

Ο λόγος για την τενίστρια Serena Wiliams. Αν και δεν έκανε γνωστή την ημερομηνία της γέννας, θέλησε να συστήσει στο κοινό της το νέο μέλος της οικογένειας μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok, με τα σχόλια και τις ευχές να την κατακλύζουν για το χαρμόσυνο γεγονός.

Μάλιστα, μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε και το όνομα της μπέμπας.

«Adira River Ohanian».

Ποια είναι η διάσημη τενίστρια

Η Σερένα Ουίλιαμς (Serena Jameka Williams, 26 Σεπτεμβρίου 1981) είναι Αμερικανίδα πρώην επαγγελματίας τενίστρια, η οποία κατόρθωσε να παραμείνει στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης για 319 εβδομάδες. Θεωρείται ως μια από τις καλύτερες τενίστριες όλων των εποχών.

Η Ουίλιαμς έχει κατακτήσει συνολικά 39 τίτλους Γκραν Σλαμ, 23 στο απλό, 14 στο διπλό μαζί με την αδερφή της, 2 στο διπλό μικτό και 4 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (1 στο απλό το 2012 και 3 στο διπλό γυναικών το 2000, 2008 και 2012). Το 2005 ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Tennis ως η 17η καλύτερη των προηγούμενων 40 ετών. Είναι νεότερη αδερφή της πρώην νούμερο 1 στον κόσμο επαγγελματία τενίστριας Βένους Γουίλιαμς. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Laureus to 2003, το 2007 και ξανά για το 2009.

Αποχώρησε από την ενεργό δράση μετά το Αμερικανικό Όπεν του 2022.

Πηγή πληροφοριών : el.wikipedia.org