«Η καρδιά μου ραγίζει και η φωνή μου κλείνει» - "Λύγισε" η Ανίτα Μπραντ στη θέα των νεογέννητων μωρών που σώθηκαν από τη φωτιά

Η φωτογραφία που την "τσάκισε"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τραγικές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με τους ανθρώπους να παλεύουν να σώσουν όποιον βρουν μπροστά τους από τις φλόγες στα διάφορα σημεία της Ελλάδας (δείτε εδώ ποιος είναι ο αφανής ήρωας που έσωσε δεμένα άλογα, γαϊδουράκια και σκυλιά στη Φυλή), ενώ ανατριχιαστικό είναι και το βίντεο με την μεταφορά των νεογνών από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σε ασφαλές σημείο (δείτε το εδώ).

Η Ανίτα Μπραντ παρακολουθώντας, μάλιστα, το τελευταίο, δεν άντεξε και "λύγισε". Δημοσίευσε, μάλιστα, ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας την θλίψη της, βλέποντας τα μωρά σε αυτή την κατάσταση, σκεπτόμενη τα δικά της παιδιά.

Η θλιβερή ανάρτηση της Ανίτας Μπραντ για τις φωτιές

«Εικόνες πόνου, εικόνες οργής, εικόνες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Από το πρωί έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα και εικόνες που αναφέρονται στη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη. Βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία η καρδιά μου ραγίζει και η φωνή μου κλείνει. Στα επόμενα stories σας βάζω τρόπους όπου μπορείτε να βοηθήσετε και αν γνωρίζετε κι εσείς κάποιον άλλον τρόπο που μπορούμε να βοηθήσουμε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να το δημοσιεύσω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανίτα Μπραντ φωτιές

Λιποθύμησε πολίτης, αστυνομικός μπούκαρε σε φλεγόμενο σπίτι

Ο τηλεοπτικός φακός του ΟΡΕΝ, λοιπόν, κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που πολίτης καταρρέει εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να σπεύδουν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην Πάρνηθα.

Ενώ από την άλλη, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία ένας αστυνομικός πήδηξε μάντρα και μπήκε μέσα σε ένα σπίτι που καιγόταν ολοσχερώς προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε μέσα κάποιος άνθρωπος.