«Μια Ελλάδα που πανηγύριζε για την επιτυχία μου, σήμερα πνίγεται στις φλόγες» - Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση της Πηγής Δεβετζή

Πριν 19 χρόνια γιόρταζε όλη η χώρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Πηγή Δεβετζή
Instagram / Πηγή Δεβετζή

Πριν από 19 χρόνια, το 2004, η Πηγή Δεβετζή κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες, οι οποίοι τότε πανηγύριζαν με τη νίκη της στους δρόμους.

Σήμερα, όμως, κανείς δεν πανηγυρίζει, καθώς έχει σκορπιστεί θρήνος και φόβος σε ολόκληρη τη χώρα εξαιτίας των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε πολλαπλά μέτωπα την ίδια στιγμή. Την θλίψη της για το γεγονός αυτό θέλησε να εκφράσει η ίδια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 23/8.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο ήρωας της φωτιάς στη Φυλή: «Αν το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του;» - Τσακίζει κόκκαλα η σύζυγός του

Η ανάρτηση της Πηγής Δεβετζή

«Σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια, το 2004 κατέκτησα το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Μια Ελλάδα που πανηγύριζε γι’ αυτή μου την επιτυχία…Μια Ελλάδα που σαν σήμερα πνίγεται στις φλόγες…κρίμα και πάλι κρίμα».

Η αθλήτρια, πριν από λίγες ημέρες, είχε πραγματοποιήσει άλλη μία ανατριχιαστική ανάρτηση για τις φωτιές στο προφίλ της (δείτε την εδώ).

Πηγή Δεβετζή φωτιές

Η στιγμή που σπίτι εκρήγνυται ακριβώς πίσω από την ρεπόρτερ του ALPHA τώρα

«Πρόσεξε, Αφροδίτη, απομακρύνσου! Παναγία μου, Χριστέ μου! Αυτό λογικά ήταν κάποια φιάλη υγραερίου. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να εκκενώνει ο κόσμος τα σπίτια και να μην μένουν εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί», ακούστηκε να λέει ταραγμένη η Βίκυ Χαντζή από το στούντιο της εκπομπής ALPHA τώρα, στην ρεπόρτερ που εκείνη την στιγμή βίωσε ένα σοκαριστικό περιστατικό: ξαφνική έκρηξη σε σπίτι που βρισκόταν ακριβώς από πίσω της.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και το ρεπορτάζ συνέχισε κανονικά.

«Το χωριό εδώ είχε εκκενωθεί από πολύ νωρίς, ήδη από τις 05:30 άρχισαν με λεωφορεία να απομακρύνονται τα ηλικιωμένα και ευπαθή άτομα και στη συνέχεια οι υπόλοιποι πολίτες με τα αυτοκίνητά τους», ανέφερε η Αφροδίτη Σπηλιώτη λίγο πριν την έκρηξη.