Με 8 δωμάτια, σάουνα, πισίνα και γυμναστήριο το δωμάτιο που μένει η Ιωάννα Τούνη σε ξενοδοχείο της Ρόδου

Ναι, ναι καλά διαβάσατε όλα αυτά τα έχει το τεράστιο δωμάτιο ξενοδοχείο που έκλεισε για την οικογένειά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Με 8 δωμάτια, σάουνα, πισίνα και γυμναστήριο το δωμάτιο που μένει η Ιωάννα Τούνη σε ξενοδοχείο της Ρόδου

Σε προηγούμενο βίντεο της, πριν από κάποιες ημέρες (σε εκείνο πως αποκάλυψε πως ο νουνίτο έκανε σκανταλιά), η Ιωάννα Τούνη έταξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως θα κάνει ένα room tour από το μεγαλύτερο δωμάτιο ξενοδοχείου που έχει μείνει ποτέ. Ε, το είπε και το έκανε...

Η γνωστή influencer εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο νησί του Ρόδου με τον σύζυγο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωρό τους και πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε ένα ολιγόλεπτο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok στο οποίο έδειξε πως είναι το δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένουν στο νησί.

Η ξενάγηση της Ιωάννας Τούνη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένουν στη Ρόδο

Μετρήσαμε χωρίς υπερβολή 8 τεράστια δωμάτιο, 3 τουαλέτες, γυμναστήριο με σάουνα, τεράστια κρεβατοκάμαρα και πισίνα και ζηλέψαμε χωρίς καμία υπερβολή!

Υπενθυμίζουμε πως λίγο πριν την Ρόδο η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα δώρο στην εαυτό της και στους φίλους της για τα γενέθλιά της: Πλήρωσε για όλους ένα παραμυθένιο ταξίδι στις Μαλδίβες και μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με αφορμή ένα Q&A που έκανε και έπεφτε συνέχεια η ίδια ερώτηση, απάντησε ξεκάθαρα ποιο ήταν το ποσό που χάλασε για το ταξίδι αυτό: Περίπου 27.000 ευρώ!!!

«Δεν ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, αλλά επειδή είπαμε εδώ θα τα πω όλα, έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν σύνολο 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά οκ. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου», είπε μεταξύ άλλων και στην συνέχεια εξήγησε πως την παραπλάνησαν λέγοντας πως το ξενοδοχείο που έμειναν ήταν all inclusive, αλλά ούτε τα νερά δεν περιλαμβάνονταν στην τιμή και το ένα μπουκάλι κόστιζε 15 ευρώ. Μάλιστα, όσον αφορά στις καταδύσεις που έκαναν, εξήγησε πως κόστισε περίπου 500 ευρώ για τον καθένα (δείτε εδώ τα βίντεο), ενώ τόνισε πως όλα ήταν πολύ ακριβά στο συγκεκριμένο νησί που επέλεξαν, με την προβολή μίας ταινίας, και μάλιστα παλιάς, να κοστίζει 100 ευρώ το άτομο.