Καταχειροκροτήθηκε το βαφτιστήρι του Νίκου Βέρτη - Άφωνοι όλοι με την ερμηνεία του σε συναυλία του στην Κρήτη (Βίντεο)

Περήφανος νονός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καταχειροκροτήθηκε το βαφτιστήρι του Νίκου Βέρτη - Άφωνοι όλοι με την ερμηνεία του σε συναυλία του στην Κρήτη (Βίντεο)

Ο Νίκος Βέρτης αυτό το διάστημα πραγματοποιεί την καλοκαιρινή του περιοδεία και έτσι ταξιδεύει σχεδόν καθημερινά από πόλη σε πόλη και από νησί σε νησί για τις εμφανίσεις του. Το τελευταίο show του πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και εκεί συνέβη κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Ο τραγουδιστής ανέβασε πάνω στη σκηνή το βαφτιστήρι του, τον μικρό Ηρακλή, και αφού τον παρουσίασε σε όλους και εξήγησε πως το λάδι που του έβαλε στην κολυμπήθρα έπιασε τόπο γιατί έχει καλή φωνή, τον έβαλε να τραγουδήσει μία μαντινάδα.

Δείτε επίσης: «Σαν σακί τον πέταξαν» - Επεισόδιο στην συναυλία του Νίκου Βέρτη - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η στιγμή που το βαφτιστήρι του Νίκου Βέρτη τραγούδησε σε συναυλία του

Πράγματι, το μικρό αγόρι μάγεψε τους θεατές με την χροιά του και καταχειροκροτήθηκε, γεμίζοντας με χαμόγελα, κάνοντας παράλληλα περήφανο το νονό του, ο οποίος τον κοιτούσε συγκινημένος καθ' όλη τη διάρκεια της ερμηνείας του.

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στη συνέντευξη τύπου, που έδωσε ο τραγουδιστής για την περιοδεία του, με τα κανάλια και τους δημοσιογράφους να του κάνουν ερωτήσεις, είδαμε να απαντάει πολύ αναλυτικά και για την προσωπική του ζωή.

Απόσπασμα από όσα παραχώρησε ο τραγουδιστής, προβλήθηκε την Τετάρτη 7/6 στο Happy Day με το Βέρτη να τονίζει, πως είχε και θα έχει σχέσεις, ωστόσο δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να απασχολεί με τα προσωπικά του.

«Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική, το λέει και η λέξη. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση όμως μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι, που εννοείται ότι η κοπέλα, η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω με κάποιο τρόπο, γιατί δεν είναι ωραίο αν η γυναίκα, που είναι δίπλα μου αν δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη.

Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να φανεί σκληρό. Αλλά μου αρέσει, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι μου στρώνει το κρεβάτι, πετούσα τα παπούτσια μου, με μάλωνε, θέλουμε η γυναίκα, που έχουμε δίπλα μας να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας», είπε ο Νίκος Βέρτης.