«Θλιβερό» - Συντετριμμένη η Δέσποινα Βανδή για την πυρκαγιά στον Έβρο

Η συγκινητική ανάρτησή της στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν για δεύτερη φορά μέσα σε ένα καλοκαίρι, ταυτόχρονα, πάνω από 99 πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα, τα social media κατακλύστηκαν με μηνύματα από τους διάσημους, οι οποίοι στέλνουν τις προσευχές τους, αλλά και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια μπορούν στους πληγέντες, αλλά και στις πυροσβεστικές δυνάμεις που παλεύουν για πολλά και συνεχόμενα 24ωρα.

Ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή, η οποία, ωστόσο, παρατηρώντας την εικόνα του Έβρου μετά τις φωτιές, σοκαρίστηκε και μοιράστηκε την απογοήτευσή της και την θλίψη της με ένα post στα instagram story της, χωρίς να πει πολλά.

Δείτε επίσης: Σκηνές τρόμου στη φλεγόμενη Φυλή: Καρέ καρέ η διάσωση ηλικιωμένης γυναίκας - Σοκάρει το βίντεο με τον άντρα που ανέβηκε στη στέγη για να σώσει το σπίτι του

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τις φωτιές

«Θλιβερό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δέσποινα Βανδή φωτιά Έβρος

Σπαραγμός με τους λυγμούς του μελισσοκόμου μπροστά στην περιουσία του που έγινε στάχτη

Σπαρακτικές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των πολλαπλών πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα, με τα καμένα σπίτια και τις περιουσίες των ανθρώπων. Συγκλονιστικό, όμως, και άκρως συγκινητικό είναι το βίντεο ενός μελισσοκόμου στον Έβρο.

Ο Γιώργος Καραφυλλίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τις στάχτες που απέμειναν, αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα άλλο ίχνος από τα μελίσσια του. Τα λόγια του, μάλιστα, ράγισαν καρδιές, καθώς ο πόνος του για τις μέλισσες που χάθηκαν μαρτυρικά, δεν περιγράφεται.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Πάρνηθα: «Κάηκε! Το πλήρωνα από την σύνταξή μου» - Σπάραξε στο κλάμα κάτοικος του Μενιδίου για το σπίτι του

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκιά ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσο μελισσάκια και να φτιάξω πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου», έγραψε συγκεκριμένα και ένα κύμα συμπαράστασης δημιουργήθηκε στα σχόλια για εκείνον.

Ψυχούλες μου όμορφες,κοριτσάκια μου γλυκιά ο ποιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνουσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσο μελισσακια και να φτιάξω πάντα για εσας θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου .

Posted by Giorgos Karafillidis on Wednesday, August 23, 2023