«Στο ίδιο τραπέζι, σε καθημερινή εκπομπή, μου έδειχνε on air το εφηβαίο της» - Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ξεμπροστιάζει συνάδελφό του

Σοκαριστικό σκηνικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέφανος Κωνσταντινίδης
Instagram / Στέφανος Κωνσταντινίδης

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και, πέρα από το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το Super Κατερίνα, αποκάλυψε και ένα ακραίο σκηνικό που είχε ζήσει στον αέρα εκπομπής με συνάδελφό του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως όσο η εκπομπή ήταν live, επειδή εκείνη προσπαθούσε να του δείξει πως ως γυναίκα είχε λόγο πάνω στη συζήτηση που είχε ανοίξει εκείνη τη στιγμή, του έδειχνε συνεχώς το εφηβαίο της, προκαλώντας του μεγάλη σύγχυση.

Η περιγραφή του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το ακραίο σκηνικό με συνάδελφό του

«Όχι πολύ παλιά, λοιπόν, μου' λαχε "συνάδελφος" στο ίδιο τραπέζι, σε καθημερινή εκπομπή, να μου δείξει on air το εφηβαίο της ως απόδειξη ότι είναι γυναίκα, άρα έχει άποψη για ένα γυναικείο θέμα που σχολιάζαμε. Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε.

Ευτυχώς ο σκηνοθέτης πήρε αστραπιαία το πλάνο και δεν γίναμε viral. Στον αέρα, επειδή ξέκλεψα μια ματιά στο μόνιτορ και είδα ότι πέρασε το πλάνο, δεν είπα το παραμικρό. Περίμενα να δω αν το "τσίμπησαν" οι συνάδελφοι στα sites. Έκανα τον σταυρό μου που δεν πήραν χαμπάρι τίποτα και μετά απευθύνθηκα στους ιθύνοντες της εκπομπής, ζητώντας να με προστατεύσουν», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικός καβγάς στο Super Κατερίνα: «Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» - Σηκώθηκαν να χωρίσουν Μικρούτσικο & Κωνσταντινίδη

Στέφανος Κωνσταντινίδης ακραίο σκηνικό
Instagram / Στέφανος Κωνσταντινίδης

Και συμπλήρωσε: «Από ποια όμως; Από μία "συνάδελφο" που λίγες μέρες πριν μας είχε πει στην πρωινή σύσκεψη ότι μιλούσε το προηγούμενο βράδυ με τη θεία της Αθηνάς Ωνάση, Καλλιρόη Πατρονικόλα, η οποία έχει φύγει από τη ζωή το 2006;

Είναι αυτό που είχε πει ο Μάνος Χατζιδάκις: εάν το απαίσιο γύρω σου δεν σου προκαλεί απέχθεια, τότε έχεις γίνει κι εσύ μέρος του απαίσιου. Περίμενα καρτερικά να τελειώσει η σεζόν για να απομακρυνθώ από το… απαίσιο».