Αλλάζει οριστικά λίγο πριν την πρεμιέρα - Η απόφαση της ΕΡΤ για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Τι συμβαίνει με το Στούντιο 4

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλλάζει οριστικά λίγο πριν την πρεμιέρα - Η απόφαση της ΕΡΤ για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τα τελευταία χρόνια κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, παρουσιάζοντας την εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο δημοσιογράφοι συναντούν πολύ "μεγάλα" ονόματα της εγχώριας showbiz και πραγματοποιούν συνεντεύξεις μαζί τους, με τις αποκαλύψεις τους να γίνονται θέμα συζήτησης κάθε φορά.

Έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα πιστό κοινό, όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωναν, γι' αυτό και καιρό πριν πήραν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν (δείτε εδώ την συγκίνησή τους στο τελευταίο επεισόδιο). Ο σταθμός, ωστόσο, σκοπεύει να κάνει αναδιοργανώσεις στο πρόγραμμά του από τον Σεπτέμβριο και έτσι χρειάστηκε να πάρει μία απόφαση για το μέλλον και της συγκεκριμένης εκπομπής.

Δείτε επίσης: Έχει βιτρίνα για τα τρόπαια του Νάσου, τζάκι και τεράστιο κήπο - Φωτογραφίες από τη μονοκατοικία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Γαλακτερού

Η αλλαγή στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ

Όπως αποκαλύφθηκε από το trailer, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 4/9, με τη διαφορά πως πλέον το Στούντιο 4 θα προβάλλεται μία ώρα νωρίτερα απ 'ότι συνήθως πια και η έναρξη θα γίνεται στις 15:00 το μεσημέρι.

Η δημόσια συγγνώμη στον Ηλία Μαμαλάκη στον αέρα του Στούντιο 4

Ο Ηλίας Μαμαλάκης την Πέμπτη 18/5 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' με το σεφ να μιλάει σε μια εφ' όλης της συνέντευξη για την περιπέτεια, που πέρασε με την υγεία του αλλά και για περιστατικά, που συνέβησαν στην καριέρα του.

Πριν όμως αρχίσει η συζήτηση μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εξομολογητική διάθεση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου, καθώς θέλησε να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη στο σεφ αναφορικά με ένα συμβάν του παρελθόντος, το οποίο ανέσυρε η παρουσιάστρια στη μνήμη της με τύψεις και ενοχές.

«Ναι και μια φορά κιόλας σας στεναχωρήσαμε και το φέρω βαρέως σε όλη την ζωή μου αυτό. Δεν ήταν δική μου ευθύνη αλλά σας είχαμε στεναχωρήσει. Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά, που έκλαψα τόσο πολύ στη δουλειά από τη στεναχώρια μου που πλήγωσα έναν άνθρωπο σαν εσάς», είπε Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Θα πω το εξής περιστατικό. Εγώ προσωπικά τον άνθρωπο αυτόν, που δημιούργησε όλη αυτή την κατάσταση, τον έχω συγχωρέσει και έχουμε μιλήσει και έχουμε προχωρήσει. Γίνεται αυτό που γίνεται και φεύγω να πάω μια εκδρομή τον γύρο των οινοποιιών του Μπορντό», είπε ο Μαμαλάκης.

«Να εξηγήσουμε λίγο όμως τι είχε γίνει. Δουλεύαμε μαζί κάπου και τελείως κάπως η σχέση αυτή λίγο απότομα» πρόσθεσε η Ζαμπέτογλου.