«Άραγε οι κύριοι στην εφορία περιμένουν να πληρώσουμε τους φόρους μας;» - Χείμαρρος η Κλέλια Ρένεση για τις πυρκαγιές

«Φρικιαστική φωτό απ' τα αδέρφια μου στο Στείρι Βοιωτίας που ζουν εφιάλτη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κλέλια Ρένεση πάντοτε εκφέρει την άποψή της για τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς φόβο, στην προσπάθειά της να αφυπνήσει τον κόσμο, ώστε κάτι σιγά σιγά να αρχίσει να αλλάζει. Το ίδιο έκανε, λοιπόν, και την Τετάρτη 23/8 μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ξέσπασε για την τρομακτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των πυρκαγιών.

Δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία που της έστειλαν με φόντο τον κατακόκκινο ουρανό από τις φλόγες και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Δείτε επίσης: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη» - Το δημόσιο ξέσπασμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τις πυρκαγιές

Εκτός εαυτού η Κλέλια Ρένεση για τις φωτιές στη χώρα

«Περιπολίες πολιτών στα χωριά και στα βοσκοτόπια. Τρακτέρ με βυτία νερού έτοιμα στους χωματόδρομους. Σκοπιές πολιτών ανά οικισμό. Πισίνες προμηθεύονται αντλίες για την ώρα την κακή. Οι άνθρωποι πλέον δεν εκκενώνουν τα χωριά, ξέρουν τί έρχεται. Κανείς δεν κουνιέται. Όλη η Ελλάδα δεν μπορεί να αναπνεύσει. Δήμαρχοι μαζί με αγρότες φτιάχνουν με τρακτέρ αναχώματα. Γουόκι τόκι και κινητά, νερά , μαντήλια και σάντουιτς και έξω στη μαύρη νύχτα νυχτέρι.

Ενώ έχουμε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό, απροστάτευτοι και μη καταρτισμένοι, αβοήθητοι κ απελπισμένοι, ο πρωθυπουργός μας ασχολείται με τον Ουκρανικό πόλεμο. Οπότε πάλι μόνοι μας.

Στην επόμενη πορεία πυροσβεστών, μην κατέβεις , άραξε. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΟΛΑ ΣΕ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ. Φρικιαστική φωτό απ τ αδέρφια μου στο Στειρι Βοιωτίας που ζουν εφιάλτη. Η έννοια μου μαζί σας κ με όλους όσους υποφέρουν από την εγκληματική κρατική εγκατάλειψη.

Υγ. Άραγε οι κύριοι στην εφορία περιμένουν να πληρώσουμε τους φόρους μας ως ανταλλαγή των υπηρεσιών που μας παρέχουν;», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Το μόνο ευτύχημα είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους στο δάσος της Δαδιάς»