Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Το μόνο ευτύχημα είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους στο δάσος της Δαδιάς»

Σάλος με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Το μόνο ευτύχημα είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους στο δάσος της Δαδιάς»

Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι παλεύουν να σωθούν από τις φλόγες είτε να σώσουν τις περιουσίες και τα κατοικίδιά τους από τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της παρουσιάστριας της ΕΡΤ, Αλεξάνδρας Δουβαρά, για τις ζωές που χάθηκαν άδικα.

Η ίδια δήλωσε συγκεκριμένα πως είναι ευτύχημα το γεγονός πως έχουν χαθεί μόνο 18 άνθρωποι μέχρι τώρα, οι οποίοι να υπενθυμίσουμε πως βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς και από πολλούς χαρακτηρίστηκαν λαθρομετανάστες, γεγονός που ήδη είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις (δείτε εδώ την οργισμένη ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου).

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Δουβαρά για τους απανθρακωμένους που προκάλεσαν έντονα σχόλια

«Το μόνο ευτύχημα, θα μπορούσε να πει κάποιος - γιατί ακόμα δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα για να δούμε το μέγεθος της καταστροφής και των περιουσιών και του φυσικού πλούτου - το μόνο ευχάριστο, λοιπόν, είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Φωτιά στον Έβρο: «Κοριτσάκια μου γλυκιά, ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε» - Σπαραγμός με τους λυγμούς του μελισσοκόμου μπροστά στην περιουσία του που έγινε στάχτη

Θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπο της δημοσιογράφου

Στο twitter, λοιπόν, αλλά και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων, με τους τηλεθεατές να μην μπορούν να πιστέψουν πως κάτι τόσο δυσάρεστο, μπορεί να θεωρείται ευτύχημα.

Τα σχόλια στο twitter

Οι αντιδράσεις στο Facebook

«Το μόνο ευτύχημα ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους» ανέφερε η παρουσιάστρια...

Posted by Γιώργος Χ. Πανόπουλος on Thursday, August 24, 2023

Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ο... "Το μόνο ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους...

Posted by Yannis Anastasakis on Wednesday, August 23, 2023

Αυτή η δημοσιογράφος υπάρχει ακόμη στην ΕΡΤ??? Η αναφορά της παρουσιάστριας του δελτίου της ΕΡΤ, Αλεξάνδρας Δουβαρά για...

Posted by Kate Theochari on Wednesday, August 23, 2023