«Ουρά από 70χρονους μες στην ζέστη... Είμαστε με τα καλά μας;» - Έξαλλη έξω από το αστυνομικό τμήμα η Πελαγία Καζολέα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ουρά από 70χρονους μες στην ζέστη... Είμαστε με τα καλά μας;» - Έξαλλη έξω από το αστυνομικό τμήμα η Πελαγία Καζολέα

Η Πελαγία Καζολέα, το πρωί της Πέμπτης 24/8, βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα σκηνικό πρωτόγνωρο για εκείνη, το οποίο αμέσως την έκανε έξαλλη. Βρέθηκε, συγκεκριμένα, στο αστυνομικό τμήμα για να βγάλει ταυτότητα, όμως αντίκρισε εικόνες που της θύμισαν μία Ελλάδα πολλών χρόνων πριν.

Εξήγησε πως πλέον κανείς δεν κλείνει ραντεβού, γεγονός που αποτελεί πρόβλημα για τους εργαζόμενους, όπως είναι και η ίδια, ενώ στην ουρά στήνονται καθημερινά ηλικιωμένοι, οι οποίοι στέκονται μέσα στη ζέστη για ατελείωτες ώρες, χωρίς πολλές φορές να καταφέρνουν να εξυπηρετηθούν την ίδια μέρα. Αυτός, λοιπόν, είναι και ο λόγος που ξέσπασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Δείτε επίσης: "Αναστέναξε" ολόκληρη η παραλία - Η Πελαγία Καζολέα με μπλε ηλεκτρίκ μπικίνι στη Χαλκιδική

Αδιανόητο σκηνικό με την Πελαγία Καζολέα έξω από το αστυνομικό τμήμα

«Κορίτσια μου, αγόρια μου τι κάνετε; Καλημέρα. Λοιπόν, σήμερα το mood είναι έξαλλο. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα να βγάλω ταυτότητα. Αυτό που υπήρχε ήταν 200 χρόνια πριν. Ουρά από 70χρονους και μες στην ζέστη, οι περισσότεροι ηλικιωμένοι.

Πραγματικά δεν κλείνουν ραντεβού, ανήκουστο, μόνο όταν είχαμε κορωνοϊό ήξεραν να κλείνουν για όλα ραντεβού. Δηλαδή αν είσαι εργαζόμενος, δεν μπορείς να προγραμματίσεις τον χρόνο σου. Μου λένε ότι πηγαίνουν από τις 6 να πιάσουν ουρά, ενώ το τμήμα ανοίγει στις 8 κι αν πας στις 8 και πάρεις π.χ. το νούμερο 60, δεν ξέρουν αν θα σε εξυπηρετήσουν κιόλας γιατί κλείνει στις 14:00 και χάνεις τη σειρά σου και πας αύριο, με άλλη σειρά.

Δηλαδή αυτά τα πράγματα Ελλάδα 2023; Να ταλαιπωρείς τον κόσμο και τους εργαζομένους; Είμαστε με τα καλά μας; Γενικά ό,τι να ναι. Πάω να βγάλω τώρα φωτογραφίες να τις έχω έτοιμες κι αύριο λέω να πάω στις 6» είπε.

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Την Πελαγία Καζολέα την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 5, κατά την οποία είχε δημιουργήσει μία πολύ καλή φιλία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Σοφιάνα Αβραμάκη, για την οποία πλέον έχει πολλά παράπονα να πει. Έκτοτε, μπορεί να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση, χρησιμοποιεί όμως τα social media σε μεγάλο βαθμό και έτσι το κοινό μπορεί να την παρακολουθεί και να την στηρίζει μέσα από αυτά.

Η ίδια δημοσιεύει υλικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με στιγμές της είτε μόνη της είτε με παρέα. Έτσι, τις προάλλες ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, όπου πόζαρε με λευκό μπικίνι πάνω σε σανίδα του σερφ, φορώντας και λευκά γυαλιά ηλίου, ενώ δίπλα της βρισκόταν και ο σύντροφός της.

Οι δυο τους είναι full in love και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα, αλλά μέχρι τότε προσπαθούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν χωρίς άγχος.

Πελαγία Καζολέα

Πελαγία Καζολέα σύντροφος