«Μην ανεβάζεις ούτε το ποτό σου ούτε το club στο οποίο χορεύεις, ντροπή!» - Πυρ και μανία η Φιλαρέτη Κομνηνού

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη στιγμή που εκατοντάδες άνθρωποι παλεύουν να σώσουν πρωτίστως τις ζωές τους και έπειτα τις περιουσίες τους, εξαιτίας των πολλαπλών πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι συνεχίζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις διακοπές και τις εξόδους τους.

Αυτό εξόργισε την Φιλαρέτη Κομνηνού (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην άντρας της και πατέρας του Γιώργου Παπαγεωργίου), η οποία ξέσπασε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τον κόσμο να σταματήσει να το κάνει.

Πυρ και μανία η Φιλαρέτη Κομνηνού

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες μην ανεβάζεις ούτε το ποτό σου, ούτε την παραλία που κάνεις μπάνιο, ούτε το club στο οποίο χορεύεις. Εάν δε μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά, απλά σιώπησε. Η χώρα μας καταστρέφεται. Ντροπή», έγραψε.

Φιλαρέτη Κομνηνού φωτιές
Instagram / Φιλαρέτη Κομνηνού

Αντίστοιχο είναι και το ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν ευαισθητοποιηθεί παρατηρώντας τις εξελίξεις και προσπαθούν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, είτε έμπρακτα είτε κοινοποιώντας έγκυρες πληροφορίες, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους και το περιεχόμενο που αναρτούν δεν αφορά όσα συμβαίνουν με τις φωτιές. Για τον λόγο αυτό ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από το δικό της προφίλ στο Instagram την Τετάρτη 23/8.

Δείτε επίσης: Φωτιά Κύθνος: Εκκενώθηκε το σπίτι που έμενε η Ζέτα Μακρυπούλια - «Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως...»

«Αναρωτιέμαι, όλοι εσείς οι “influencers” που ποστάρετε από τη Μύκονο… ποια ακριβώς είναι η επιρροή σας, τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται και χάνονται ζωές; Έτσι εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά; Πως θα γίνουν ενεργοί πολίτες; Πως θα νοιαστούν για το συνάνθρωπο; Από τη φούσκα τους; Από τη φούσκα που εσείς δημιουργείτε; Λυπάμαι!», έγραψε.

Δείτε επίσης: Εικόνες τρόμου: «Φύγε γρήγορα, φύγε γρήγορα» - Το βίντεο του Γιάννη Τσολάκη από το Survivor την ώρα που τρέχει να σωθεί από τις φλόγες

Εριέττα Κούρκουλου ξέσπασμα για φωτιές