Ολόλευκο με πισίνα τεραστίων διαστάσεων - Το υπερλούξ ξενοδοχείο στο οποίο μένει η Τζούλια Νόβα στη Μύκονο

Δείτε βίντεο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Τζούλια Νόβα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού σαρώνει μαζί με την οικογένειά της τα ελληνικά νησιά λίγο πριν επιστρέψει στην πραγματικότητα της Αθήνας. Μετά τις διακοπές της στην Πάρο (δείτε εδώ φωτογραφία με την κόρη της στην παραλία) έφυγε για το νησί των ανέμων, τη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την συνάντησε στα πέτρινα σοκάκια του νησιού και την απαθανάτισε να περπατά σαν θεά με το ξανθό μακρύ μαλλί της και το μαύρο σετάκι που επέλεξε για την βραδινή εμφάνισή της.

Η λαμπερή εμφάνιση της Τζούλιας Νόβα

Πιο αδύνατη από ποτέ η Τζούλια Νόβα

Πιο αδύνατη από ποτέ η Τζούλια Νόβα

Κι επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε πως γίνεται να είναι μητέρα, με ένα παιδάκι, και να διατηρεί αυτό το κορμί μοντέλου...Όπως είπε η ίδια αποκαλύψει, όταν θέλει να χάσει βάρος τρώει σούπες, φρούτα, λαχανικά ενώ κόβει τα πολλά γλυκά και ότι έχει να κάνει με αλεύρι.

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν από λίγα λεπτά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνει τις επόμενες ημέρες.

Λευκό παντού, το χρώμα του νησιού άλλωστε, με απίστευτη πισίνα στο μπαλκόνι και πανοραμική θέα! Η αλήθεια είναι πως ζηλέψαμε λιγάκι...