Μελαγχολική στο Παρίσι η Κατερίνα Καινούργιου - Η απόδραση λίγο πριν την πρεμιέρα του Super Κατερίνα

Ολοκληρώνει τις διακοπές της στον πιο ρομαντικό προορισμό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγο πριν ξεκινήσουν και επίσημα οι πρωινές εκπομπές των καναλιών, η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές στο εξωτερικό, σε εντελώς διαφορετικό κλίμα από αυτό της Ελλάδας, καθώς ο καιρός στην πανέμορφη πόλη της Γαλλίας είναι άκρως μελαγχολικός, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Την Παρασκευή 25/8, δηλαδή, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ, ο οποίος περιτριγυριζόταν από γκρίζα σύννεφα. Δεν αποκάλυψε εάν βρίσκεται εκεί μόνη της ή με παρέα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο με ιδιαίτερα πρόσωπα δίπλα της), όμως όπως και να' χει, πρόκειται για έναν υπέροχο προορισμό και αρκετά ρομαντικό, επομένως σίγουρα θα απολαύσει τις ημέρες της εκεί.

Δείτε επίσης: Όμορφη και αλλαγμένη - Η νέα φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα

Στο Παρίσι λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου

«Καλημέρα από το μελαγχολικό Παρίσι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καινούργιου Παρίσι
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Ποιο άτομο προστίθεται στην ομάδα του Super Κατερίνα

Πιο... «Super» γίνεται; Και βέβαια γίνεται! Έπειτα από μια πετυχημένη χρονιά και υψηλά σε τηλεθέαση νούμερα, η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει δυναμικά στους δέκτες μας σε λίγες ημέρες (δείτε εδώ το νέο trailer της εκπομπής της) και υπόσχεται να μας γίνει ακόμα πιο απαραίτητη με νέα, αποκλειστικά, συνεντεύξεις και ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί δίπλα μας.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24

Επειδή όμως η παρουσιάστρια πιστεύει στην ομαδική δουλειά, δεν κάνει βήμα ή, μάλλον, εκπομπή χωρίς την εκλεκτή ομάδα της, που φέτος εμπλουτίζεται με ένα πρόσωπο-κλειδί.

Εκτός λοιπόν από τους Ανδρέα Μικρούτσικο, Γρηγόρη Γκουντάρα, Χρύσλα Γεωργακοπούλου και Γιάννη Πουλόπουλο, στο πλευρό της θα απολαύσουμε και τον Χάρη Λεμπιδάκη που ξεχωρίζει πάντα για το έγκυρο ρεπορτάζ του και την εμπεριστατωμένη γνώμη του. Να θυμίσουμε πως ο δημοσιογράφος την προηγούμενη σεζόν εμφανιζόταν στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν θα είναι όλη τη σεζόν δίπλα στην όμορφη Κατερίνα. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις θα τον αναγκάσουν να σημειώσει «απουσίες» από το πάνελ της εκπομπής. Παρόλα αυτά, εμείς να ευχηθούμε σε όλους μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική σεζόν!