«Έκλαψα και μάτωσα όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι» - Πρώτο θέμα συζήτησης ο Γιώργος Λιάγκας

Το βίντεο που δημοσίευσε και προκάλεσε αντιδράσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει να αρμενίζει τις θάλασσες του Αιγαίου, αλλά και του Ιονίου με το σκάφος του, απολαμβάνοντας τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του πριν επιστρέψει στην Αθήνα για την προετοιμασία της πρεμιέρας του Πρωινού στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Έγινε γνωστό 2 μήνες μετά: Γιατί αποχώρησε τελικά άρον άρον η Κορινθίου από το Πρωινό

Σήμερα, Παρασκευή 25/8 μάλιστα, βρέθηκε στους Παξούς και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη σπηλιά που επισκέφθηκε. Η κίνησή του αυτή, ωστόσο, προκάλεσε την οργή μίας follower του, η οποία ξέσπασε εναντίον του στα σχόλια.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα που προκάλεσε αντιδράσεις

«Η φύση που ο άνθρωπος δεν σέβεται και εκδικείται, μας χαρίζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας… Μπλε σπηλιά στους μοναδικούς Παξούς. Ίσως το ωραιότερο νησί μας σε φυσική ομορφιά… ΥΓ: Ας μην τσακωθούμε και γι' αυτό…», έγραψε ο παρουσιαστής στη λεζάντα της ανάρτησης.

Και η ακόλουθος βροντοφώναξε: «Φτάνει η προβολή η Ελλάδα καίγεται ,το κατάλαβες;;;;;;».

Ο παρουσιαστής, τότε, πήρε τον χρόνο του και της απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο: «Η Ελλάδα δυστυχώς κάηκε όπως κάθε χρόνο. Μετά έρχονται οι εξαγγελίες και μετά από ένα χρόνο γίνονται ακριβώς τα ιδιά. Και μετά όλοι κάνουμε σαν να είναι κάτι καινούργιο και να μην ξέρουμε σε ποια χωρά και με ποιους ανθρώπους ζούμε. Έκλαψα και μάτωσα όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι. Κυρίως για τις ανθρώπινες απώλειες και μετά για τις περιουσίες αλλά και την φυσική μας κληρονομιά που κάθε χρόνο την μειώνουμε.

Κάνω διακοπές με την οικογένειά μου και ναι, δεν τις σταμάτησα, όπως φαντάζομαι κανένας που δεν είχε προσωπικό θέμα. Ούτε εργαζόμουν για να μπορώ να πω όλα αυτά που αισθανόμουν και πιστεύω, όπως πάντα κάνω.

Από την άλλη τι ακριβώς σας λέει ότι κάποιοι που ανεβάζουν τυποποιημένα μηνύματα λύπης, όλως τυχαίως, όλοι τα ίδια, πραγματικά συναισθάνονται τι ακριβώς συμβαίνει, η βοηθούν με κάποιον τρόπο?

Καμιά φορά η σιωπή είναι πιο έντιμη στάση. Δεν νομίζω να προκαλώ που δείχνω τις ομορφιές της χώρας μας και όχι ακριβά εστιατόρια, βίλλες και ξενοδοχεία. Ως εκ τούτου αν πραγματικά σας ενοχλεί όλο αυτό, το πιο απλό να μη με ακολουθείτε για να μην χαλιέστε άδικα. Σας ευχαριστώ για το μήνυμα σας».

Πολλοί είναι οι διάσημοι οι οποίοι έχουν πέσει στην ίδια παγίδα τις τελευταίες ημέρες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη στην συνομιλήτριά της, ενώ "επίθεση" δέχθηκε και ο Σάκης Κατσούλης (δείτε εδώ τι συνέβη).

Λιάγκας απάντηση σε σχόλιο