Χριστίνα Πολίτη: Ο γιος της από τον πρώτο γάμο αποφοίτησε στο Λονδίνο - Έχουν ίδιο χαμόγελο και μάτια με το Νίκο

Περήφανη μανούλα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Πολίτη
Instagram / Χριστίνα Πολίτη

Η Χριστίνα Πολίτη απέκτησε έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον David Ishag, τον Νίκο, ο οποίος είναι πλέον περίπου 30 ετών. Μένει μόνιμα στην Αγγλία, όπου και εργάζεται, και πολύ πρόσφατα απέκτησε άλλο ένα πτυχίο σπουδών, καθώς αποφοίτησε από το το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο πανεπιστημιο Hult.

Η περήφανη μητέρα δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη χαρούμενη στιγμή του και έτσι τον επισκέφθηκε και φωτογραφήθηκε μαζί του έξω από το Αββαείο του Ουέστμινστερ, φορώντας το καπέλο της αποφοίτησής του. Παρατηρώντας τους κανείς δίπλα δίπλα, βλέπει πως μαμά και γιος έχουν το ίδιο χαμόγελο και τα ίδια εκφραστικά μάτια (δείτε εδώ και την δική της μητέρα).

Αυτός είναι ο γιος της Χριστίνας Πολίτη

«Ημέρα αποφοίτησης του Μεταπτυχιακού. Συγχαρητήρια Νίκο μου. Περήφανη για σένα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η κοσμικογράφος.

Χριστίνα Πολίτη γιος
Instagram / Χριστίνα Πολίτη

Ο μικρότερος γιος της έπεσε θύμα bullying

Ο μικρός γιος της Χριστίνας Πολίτη, Άλεξ, έπεσε θύμα bullying και η δημοσιογράφος ξέσπασε στο Facebook. Με μια ανάρτηση μίλησε για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα που απασχολεί αρκετά συχνά ειδικά σε αυτές τις ηλικίες. Μάλιστα, ανήρτησε και κάποια μηνύματα που λαμβάνει ο γιος της από το συγκεκριμένο παιδί.

«Δεν χρησιμοποιώ το facebook για προσωπικά θέματα αλλά αυτή τη φορά θα πάρω τη γνώμη των φίλων μου- γνωστών και αγνώστων γιατί μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι! Επειδή είμαστε γενικά ευαισθητοποιημένοι εδώ μέσα με την αδικία και το bullying, τι θα κάνατε αν παίρνατε το κινητό του 12χρονου παιδιού σας στα χέρια σας και διαβάζατε αυτά τα μηνύματα από 12 χρονο συμμαθητή του - που σήμερα έμαθα πως τον έχει χτυπήσει κιόλας σε πάρτυ και συνεχώς τον κοροιδεύει και του δημιουργεί προβλήματα?

Ο γιος μου δεν ήθελε να κάνει "θέμα" για να παραμείνει αγαπητός στην ωραία αυτή παρέα... και έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο.. Αφού με βάζει και μένα στη συζήτηση με ένα "ρώτα τη μάνα σου" ας μπω κι εγώ με τον τρόπο μου στη συζήτηση αυτή γιατί έχω θυμώσει τόσο πολύ που "δε γουστάρω κυριλέ!".. ) Πριν λίγο καιρό και η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα bullying

Για να μην προβληματιζόμαστε στο πως φτάνουν οι άνθρωποι να πατάνε ο ένας το λαιμό του άλλου στο δρόμο σα να ειναι σκουπίδια ..) ΥΓ: Ο αριστερά είναι ο "μάγκας" (που "έχει φίλους και βγάζει βαθμούς") και ο δεξιά στη συνομιλία ο γιος μου, που προσπαθεί να τον "αλλάξει και να καταλάβει πως έχει άδικο" όπως μου είπε - προφανώς ζει στον κόσμο του.. Φυσικά κροπάρισα τις φωτό και τα ονόματα για ευνόητους λόγους.. (To θέμα αυτό ειναι προσωπικό και το μοιράζομαι στον τοίχο μου και μόνο», έγραψε η Χριστίνα Πολίτη στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν χρησιμοποιώ το facebook για προσωπικά θέματα αλλά αυτή τη φορά θα πάρω τη γνώμη των φίλων μου- γνωστών και αγνώστων...

Posted by Christina Politis on Wednesday, May 27, 2020