Παράτησε την υποκριτική και ασχολείται με την πολιτική - Η νέα εικόνα της μικρής Κορίνας από το «Πάτερ Ημών» στα 38 της

Άλλος άνθρωπος!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παράτησε την υποκριτική και ασχολείται με την πολιτική - Η νέα εικόνα της μικρής Κορίνας από το «Πάτερ Ημών» στα 38 της

Το 1994 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 "Πάτερ Ημών", η οποία συνεχίστηκε για δύο χρόνια, μέχρι το 1996. Έχουν περάσει 27 χρόνια από τότε και οι πρωταγωνιστές της έχουν αλλάξει εντελώς, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως έχει εξελιχθεί η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε εκεί τα πρώτα της βήματα (δείτε εδώ τα 10 μεγάλα της μυστικά).

Την μεγαλύτερη αλλαγή όμως την γνώρισε η μικρή Κορίνα, το 9χρονο τότε κοριτσάκι που έπαιζε την κόρη του Κώστα Καρρά και την οποία υποδυόταν η Κορίνα Δαμουλιανού. Η ίδια είναι πλέον 38 ετών και έχει απομακρυνθεί εντελώς από τον χώρο της υποκριτικής και ζει στην Καλλιθέα.

Πώς είναι σημερα η Κορίνα από το "Πάτερ Ημών"

Mέχρι το 2010 έπαιζε σε παραστάσεις στο θέατρο και έχει τιμηθεί, μάλιστα, με το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία μικρού μήκους «Η μπαλκονόπορτα», αλλά έκτοτε αποφάσισε να κάνει στροφή, κάνοντας μία προσπάθεια να κατέβει στην πολιτική ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το 2019, ενώ είχε ήδη εκλεγεί δημοτική σύμβουλος.

Η νέα ζωή της Φανής Σπανού μετά το «Λίφτινγκ»

Τον Φεβρουάριο του 2001 προβλήθηκε για πρώτη φορά το πρώτο επεισόδιο της σειράς "Λίφτινγκ" στον ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστές τον Χάρη Ρώμα, τη Μαρία Γεωργιάδου, τη Νατάσα Μανίσαλη, τη Φανή Σπανού, τον Διαμαντή Καραναστάση και πολλούς ακόμη.

Ένας χρόνο αργότερα, το 2002 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο και 21 χρόνια μετά η ζωή των ηθοποιών αυτών έχει πάρει εντελώς διαφορετική τροπή. Ο Διαμαντής Καραναστάσης, για παράδειγμα, ξεκίνησε να ασχολείται με την πολιτική (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα), η Φανή Σπανού όμως, που υποδυόταν την Λίλη, χάθηκε εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την Τετάρτη 9/8, ωστόσο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, και αποκάλυψε που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια. Η εμφάνισή της δεν θυμίζει πια την νεαρή πρωταγωνίστρια, όμως έχει κρατήσει μερικές λεπτομέρειες από τότε, όπως είναι το χρώμα των μαλλιών της.

«Την αγαπώ πολύ τη Λίλη και θεωρώ ότι ήταν το σίριαλ αυτό με έκανε αναγνωρίσιμη. Έχει μείνει η ατάκα ο "Μούλης μου". Ο έρωτάς μου, που ήταν ο Χάρης Ρώμας», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα αποκάλυψε πως λόγω της σειράς είχε αποκτήσει εμμονικό θαυμαστή.

«Κρατάω μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Χάρη Ρώμα. Είναι εξαιρετικός συνεργάτης. Πάντα θέλει να βγάζει τον καλύτερό δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ γενναιόδωρος», δήλωσε στη συνέχεια για τον τότε τηλεοπτικό της σύντροφο.

Όσον αφορά στη ζωή της έκτοτε, επισήμανε: «Σταμάτησα την τηλεόραση, όταν ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου. Από την στιγμή που έμεινα έγκυος, αποφάσισα αρχικά να φύγω από την Αθήνα, να πάω στα Τρίκαλα. Εκτός από το ότι είμαι από τα Τρίκαλα, είναι και ο πατέρας του παιδιού μου, ο πρώην σύζυγός μου από εκεί οπότε αποφάσισα να τον ακολουθήσω».