Το πρώτο βράδυ που έμεινε με τον Λάτσιο τσακώθηκαν άσχημα γιατί... - 10 μυστικά της Ελένης Μενεγάκη στη φόρα

Ο άγνωστος τσακωμός της με την Βανδή σε γιαπωνέζικο εστιατόριο στο Κολωνάκι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ πέρασε το περιοδικό YOU! Αφιέρωμα με τίτλο «9 παρουσιάστριες και τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους στο μικροσκόπιο» και μεταξύ της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι γράφτηκε για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ) και της Σταματίνας Τσιμτσιλή (δείτε εδώ τι γράφτηκε για την παρουσιάστρια του ALPHA) και η Ελένη Μενεγάκη!

10 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για την ζωή της Ελένης Μενεγάκη

  1. Όταν έμενε έγκυος, μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα πήγαιναν καλά, δεν το έλεγε σε κανέναν από το οικογενειακό της περιβάλλον.
  2. Δεν ψάχνει ποτέ κινητό, γιατί όποιος... ψάχνει, βρίσκει!
  3. Όταν είναι στο σπίτι βάζει το κινητό της σε λειτουργία πτήσης, για να χαλαρώνει, να απολαμβάνει την οικογένειά της και να ηρεμεί το μυαλό της.
  4. Μόνο την κολλητή και κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου εμπιστεύεται 100% και της μιλάει για ό,τι πρόβλημα έχει, είτε με τα παιδιά της, είτε με τα προσωπικά της, είτε με τα επαγγελματικά.
  5. Το πρώτο βράδυ που έμεινε με τον Γιάννη Λάτσιο, τσακώθηκαν άσχημα, σκοτώθηκαν, γιατί εκείνη σοκαρίστηκε με τα τόσα πολλά κοστούμια που είδε στην ντουλάπα της!
  6. Έχει βιώσει δύο αποβολές.
  7. Η επιλογή του ονόματός της έγινε... πετώντας ένα κέρμα – κορόνα ή γράμματα! Η μία οικογένεια ήθελε να της δώσουν το όνομα Ελένη ενώ η άλλη το όνομα Εύα.
  8. Έχει παίξει σε διαφήμιση για σαμπουάν μαζί με την Κατερίνα Λέχου τη δεκαετία του '90!
  9. Στο πρώτο δοκιμαστικό για τον πρωινό καφέ πήρε συνέντευξη από την Άννα Βίσση.
  10. Λατρεύει το τζίντερ, που προσθέτει σχεδόν σε όλα τα φαγητά, ενώ το καταναλώνει και ως τσάι στο πρωινό της.

Πλακώθηκαν σε γιαπωνέζικο στο Κολωνάκι - Ο άγνωστος τσακωμό της Ελένης Μενεγάκη με την Δέσποινα Βανδή

Οι εικόνες της Μενεγάκη να μιλάει στο αυτί της Βανδή νυχτερινή ώρα, σε μπροστινό τραπέζι στα μπουζούκια ανήκουν στο παρελθόν. Λίγο μετά το διαζύγιο της Ελένης και τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Ματέο Παντζόπουλο η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι δεν μιλάει με την Μενεγάκη, αποφεύγοντας όμως να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η κρίση στην σχέση των δυο γυναικών ξεκινάει, σύμφωνα με δημοσίευμα (30/11) του περιοδικού Ciao, αρκετούς μήνες πριν...

"Η Ελένη από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη άρχισε να αλλάζει κάπως την συμπεριφορά της. Έδειχνε να είναι πιο απόμακρη σα να βρισκόταν στον δικό της κόσμο", λέει άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο Ciao.

Η Δέσποινα Βανδή διαπίστωσε μια διαφορετική συμπεριφορά της μέχρι τότε κολλητής της. Παρ' όλα αυτά οι τρςει φίλες - στην παρέα βρισκόταν και η Τζένη Μπαλατσινού - συνέχιζαν να βγαίνουν κάποια βράδια επιλέγοντας συνήθως το γιαπωνέζικο ρεστοράν Qor. Μεταξύ california roll και nigiri τόνου η Τζένη, η Δέσποινα και η Ελένη μονοπωλούσαν τα βλέμματα στο ρεστοράν καθώς και οι τρεις είναι λαμπερές και σούπερ σταρ στον τομέα τους.

Το πρώτο βράδυ που έμεινε με τον Λάτσιο τσακώθηκαν άσχημα γιατί... - 10 μυστικά της Ελένης Μενεγάκη στη φόρα

Φαινομενικά όλα ήταν άψογα, οι φίλες έδειχναν αγαπημένες, μονιασμένες και κυρίως χαμογελαστές καθώς αντάλλασσαν τα νέα τους και τσούγκριζαν τα ποτήρια τους με το λευκό κρασί.

Λίγοι γνώριζαν ότι η κρίση στην φιλία των τριών γυναικών μόλις είχε ξεκινήσει. Μια κρίση που ξεκίνησε από την Ελένη Μενεγάκη και έμελλε να κορυφωθεί λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα.

Τότε που το ποτήρι ξεχείλισε και ήρθε η μεγάλη ρήξη ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στις δυο φίλες.

Οι έξοδοι μεταξύ των τριών γυναικών αραίωσαν, καθώς οι Βανδή και η Μπαλατσινού προτιμούσαν να βγαίνουν ντουέτο. Η μεγάλη ρήξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ciao, ήρθε λίγους μήνες αργότερα όταν οι τρεις φίλες τσακώθηκαν σε πολύ γνωστό γιαπωνέζικο ρεστοράν στο Κολωνάκι. Έκτοτε η σχέση της Ελένης με την Τζένη και τη Δέσποινα τελείωσε.

Εκείνο το βράδυ κανείς από τους θαμώνες του ρεστοράν δεν περίμενε ότι θα γινόταν αυτόπτης μάρτυρας ενός έντονου καυγά ανάμεσα στην Ελένη και στις δυο φίλες της.

Λίγη ώρα αργότερα η Μενεγάκη έφυγε από το μαγαζί. Από εκείνο το καταλυτικό, όπως αποδείχθηκε, βράδυ η σχέση των τριών γυναικών παρέμεινε ψυχρή.

Με την Τζένη Μπαλατσινού συμφιλιώθηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, χωρίς ωστόσο να κάνουν ξανά παρέα.