«Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έπαθα...» - Κατάθεση ψυχής από την Βίκυ Κουλιανού

«Έπρεπε να συνεφέρω τη μητέρα μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Κουλιανού
Instagram / Βίκυ Κουλιανού

Η Βίκυ Κουλιανού παραχώρησε πολύ πρόσφατα μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Σάσα Σταμάτη για το περιοδικό Secret και ένα από τα θέματα για τα οποία μίλησε είναι η απώλεια του πατέρα της η οποία την στιγμάτισε τόσο που αμέσως ο ψυχικός της πόνος εκδηλώθηκε σε σωματικό μέσω κρίσεων πανικού.

Μάλιστα, περιέγραψε πότε συνέβη η πρώτη κρίση πανικού, σε πολύ επικίνδυνο σημείο, όπου θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί μεγάλο δυστύχημα. Για καλή της τύχη, όμως, βρέθηκε ένας άγνωστος άνδρας μπροστά της ο οποίος την βοήθησε.

Η εξομολόγηση της Βίκυς Κουλιανού

«Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή μου ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Δεν ήταν μόνο η απώλεια του πατέρα, ήταν ότι έπρεπε να συνεφέρω τη μητέρα μου, διότι κι εκείνη έχασε τις ισορροπίες της. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έπαθα κρίσεις πανικού, τις οποίες έχω ακόμα και σήμερα;, αλλά μπορώ να τις διαχειρίζομαι και καταφέρνω να προχωράω μπροστά, χωρίς να με ταλαιπωρούν, όπως παλιά.

Η πρώτη κρίση πανικού συνέβη όταν βρισκόμουν στο αυτοκίνητό μου και οδηγούσα. Έκανα ό,τι μπορούσα εκείνη την ώρα και προσπαθούσα να συνέλθω με αναπνοές, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Με βοήθησε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος με έβγαλε στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς δηλαδή γιατί θα μπορούσα να είχα εμπλακεί σε ατύχημα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ ποιος είναι ο κούκλος σύντροφός της.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε πρόσφατα η Βίκυ Κουλιανού η οποία μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει (δείτε εδώ όμως σε ποιο ριάλιτι φημολογείται ότι θα συμμετάσχει).

Στο Survivor θα πήγαινες;

Όχι. Παρότι και στο Survivor έχουν πάρει μέρος φίλοι μου και το παρακολουθούσα, προσωπικά δεν θα άντεχα. Δεν αντέχω την πείνα και την τόση ταλαιπωρία. Δεν είμαι για αυτό το στυλ παιχνιδιού. Μου είχε γίνει η πρόταση για το Survivor και τους είπα στις πέντε μέρες θα σας έχω λιποθυμήσει. Επιπλέον διαγνώστηκα με σπονδυλοαρθροπάθεια που προήλθε από ένα ρόλο από μια παράσταση πριν κάποια χρόνια. Έπρεπε να περπατώ αντρικά και να κάνω περίεργες κινήσεις κι αυτό προκάλεσε ένα κενό ανάμεσα στους σπονδύλους, οπότε δεν μπορώ να κάνω απότομες κινήσεις. Αλλά δεν θα άντεχα στο Survivor ούτε τα ζωύφια ούτε την πείνα.

undefined