Ψηλός, μελαχρινός με μούσια και κοιλιακούς που βγάζουν μάτι - Αυτός είναι ο σύντροφος της Βίκυς Κουλιανού

Είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Κουλιανού είναι μία από τις γυναίκες που ακουγόταν πως μπορεί να βρεθεί στο My Style Rocks που ξεκινάει σε λίγο καιρό. Ωστόσο, η υπόθεση αυτή δεν στέκεται με κανένα τρόπο πια μιας και η παρουσιάστρια έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και καιρό, ενώ σήμερα (5/1) έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της κριτικής, με το όνομά της να μην περιλαμβάνεται (δείτε εδώ ποια είναι τα τρία πρόσωπα "φωτιά").

Παρόλα αυτά, η ίδια συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς έγινε γνωστό πως έχει προχωρήσει την ζωή της και όσον αφορά τα προσωπικά της, η ίδια φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα τα μάτια ενός μελαχρινού άντρα.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Βίκυς Κουλιανού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού μας στο κανάλι του ΣΚΑΪ, λοιπόν, το διάσημο μοντέλο, εδώ και λίγους μήνες, είναι σε σχέση με ένα, επίσης, μοντέλο, Έλληνα, ο οποίος έχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, αλλά στην Ελλάδα δεν είναι τόσο γνωστός.

Είναι ψηλός, μελαχρινός όπως αναφέρθηκε ήδη, γυμνασμένος και έχει όλες τις προδιαγραφές για να στέκεται στο πλευρό της.

«Η Βίκυ Κουλιανού είναι ξανά ερωτευμένη. Ήταν αρκετό καιρό μόνη της και βρίσκεται στην αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Κάνανε την πρώτη τους εμφάνιση στον τελικό του Just The 2 of Us και πόζαραν και μαζί, υπάρχει και μία φωτογραφία. Ο Σταύρος Ιωάννης Γκολέμας, Γιάννη τον φωνάζουνε, έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ στο εξωτερικό. Εμείς δεν τον γνωρίζαμε. Έκανε μία εμφάνιση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν από λίγα χρόνια. Είναι πολύ ψηλός, ευθυτενής, γυμνασμένος. Όλο σωστό», αναφέρθηκε αρχικά στον αέρα.

Και ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε: «Γνωρίζονταν κοινωνικά πάρα πολλά χρόνια και οι συνθήκες κα η ζωή τους έφεραν μαζί τον τελευταίο καιρό».